libris.ro

Bogdan Diaconu: „Vine sfarsitul pentru tradatorii de tara, oare acest lucru il sperie pe Basescu?”

Bogdan Diaconu: „Vine sfarsitul pentru tradatorii de tara, oare acest lucru il sperie pe Basescu?”

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, reactioneaza la ultimele declaratii facute de catre fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pe care acesta le-a facut in legatura cu ascensiunea „ingrijoratoare” a nationalismului in randul romanilor.

„Basescu a atacat aseara intr-o emisiune televizata Partidul Romania Unita, speriat de succesul naționalismului romanesc. Pai normal ca romanii aleg PRU, singurul partid naționalist din Romania, ca doar nu o sa mai aiba incredere in Basescu, cel care a vandut aceasta țara inca de la inceputul carierei sale politice. Indiferent cat ar minți sondajele de opinie platite cu bani grei de partidele corupte, PRU a caștigat increderea romanilor, ca dovada ca Basescu nu mai știa cum sa sperie lumea aseara ca naționalismul va caștiga in Romania.
Vine sfarșitul pentru tradatorii de țara, oare acest lucru il sperie pe Basescu?”, a postat deputatul Bogdan Diaconu pe pagina sa de Facebook

Bogdan Diaconu: „Vine sfarsitul pentru tradatorii de tara, oare acest lucru il sperie pe Basescu?”

„Ma intreb de ce am ajuns la candidati de tip Marian Munteanu, fata de care am o pozitie neutra? De ce am ajuns sa fim tara care gazduieste o intalnire la varf a nationalistilor europeni? De ce se infiinteaza tot mai multe partide nationaliste? Cred ca am raspunsul: pe de o parte sunt realitatile clasei politice existente, pe de alta parte exagerarile unei decizii de a curata abuziv clasa politica, cu catusele aratate in fiecare zi. Populatia nu o sa mai vada alt orizont decat acela al nationalismului. Exista niste creiere care ordona si niste institutii care executa aceasta lupta anticoruptie cu discreditarea clasei politice.”, a declarat Traian Basescu in timpul unei emisiuni televizate de pe Romania TV

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Romanii au respins nationalismul, dar daca il vor vedea ca singura solutie se vor indrepta cu toata convingerea spre el pentru o lunga perioada de timp. Se urmareste impingerea Romaniei intr-o anumita zona, exista o alta comanda decat cea a democratiei, care trebuie consolidata. Capii mafioti tip Pescariu, Florica au fost lasati si cu banii, si liberi. Deci e o minciuna cand spui ca obiectivul e recuperarea banilor”, a mai adaugat Traian Basescu”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info