Ipocrizia prezidentiala este molipsitoare. Sotul purtatoarei de cuvant a lui Iohannis a uitat ca a facut parte dintre cei care au contribuit la prabusirea TAROM

Ipocrizia prezidentiala este molipsitoare. Sotul purtatoarei de cuvant a lui Iohannis a uitat ca a facut parte dintre cei care au contribuit la prabusirea TAROM

Ipocrizia prezidentiala este molipsitoare. Sotul purtatoarei de cuvant a lui Iohannis a uitat ca a facut parte dintre cei care au contribuit la prabusirea TAROM.

Este usor sa-i critici pe altii, mai cu seama daca prin aceasta manevra poti face uitat faptul ca tu insuti te numeri printre cei care au pus umarul la prabusirea TAROM. 

Despre un asemenea exemplu de ipocrizie scriu si cei de la ziuanews.ro care titreaza „Tupeu: Soțul purtătoarei de cuvânt a lui Iohannis a uitat că a pus umărul la prăbușirea TAROM”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Intr-adevar, potrivit ziuanews soțul Mădălinei Dobrovolschi, Emil Dobrovolschi, a fost director de zbor si in acelasi timp mana dreapta a Ruxandrei Brutaru in perioada in care in care principala companie aeriana din Romania inregistra cele mai mari pierderi din istoria sa.

[info][Wearables si gadgeturi] Produsele iUni pana la 50% reducere, 21-31.08.2017[/info]

Ipocrizia prezidentiala este molipsitoare. Sotul purtatoarei de cuvant a lui Iohannis a uitat ca a facut parte dintre cei care au contribuit la prabusirea TAROM

Sa te numeri printre cei care au pus umarul la prabusirea companiei TAROM si apoi sa-i acuzi pe altii pentru prostul management este un exemplu clar de ipocrizie. 

Iata ce poate afirma sotul purtatoarei de cuvant a lui Iohannis intr-o postare pe Facebook cu privire la pierderile companiei TAROM provocate de fostul manager Dan Iulius Plaveti:

[alert-announce]”Din ciclul „Hai sa ne batem joc de Tarom, din nou”… Ce avem de fapt? Un nou manager, interimar, care trage ponoasele deciziilor proaste ale predecesorului sau (predecesor de filiera ,,tehnocrata”, care se pare ca nu raspunde in nici un fel, in fata nimănui, de faptul ca prin oprirea de la zbor a celor doua A310, a produs pierderi uriașe companiei), răfuieli politice „live” cu un ministru care chiar părea ca își dorește sa facă ceva bun cu Tarom-ul… Continuați domnilor tot asa, piloții va pleaca, concurenta își freacă mâinile! Sa va fie Rușine !”, a scris pe facebook soțul Mădălinei Dobrovolschi potrivit ziuanews.ro[/alert-announce]

[notice]Articole similare:

[/notice]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info