libris.ro

Primarul orasului Tg. Neamt si cel al municipiului Roman sustin initiativa IMPREUNĂ PENTRU AUTOSTRADA A8

Primarul orasului Tg. Neamt si cel al municipiului Roman sustin initiativa IMPREUNĂ PENTRU AUTOSTRADA A8

Primarul orasului Tg. Neamt si cel al municipiului Roman sustin initiativa „IMPREUNĂ PENTRU AUTOSTRADA A8”

Un grup de initiativa civica a organizat sub sloganul „IMPREUNĂ PENTRU AUTOSTRADA A8” mai multi membri ai societatii civile intr-o incercare de a convinge autoritatile din Romania de necesitatea construirii unei autostrazi care sa lege Moldova de Transilvania. Acelasi grup a initiat si o petitie intitulata SUSŢINEM AUTOSTRADA MOLDOVA – TRANSILVANIA A8″.

„Astăzi, la peste 150 de ani de la Unirea Principatelor și în pragul Centenarului Marii Uniri, Moldova este în continuare cea mai dezavantajată din punct de vedere economic. Într-o situație similară se află și județul Harghita, un județ izolat economic. Demararea rapida, chiar in anul Centenarului, a autostrăzii Ungheni – Iași – Tg. Mureș, este imperativ necesara pentru județele Iași, Neamț, Harghita și Mureș, dar și pentru județele apropiate, Suceava, Botoșani, Vaslui și Bacău, cat și pentru perspectiva europeana a Basarabiei.”, se arata in textul petitiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info]Avem cea mai bună energie pentru tine.Alege pachete de energie 100% verde cu beneficii incluse[/info]

Primarul orasului Tg. Neamt si cel al municipiului Roman sustin initiativa „IMPREUNĂ PENTRU AUTOSTRADA A8”

Demersul acestui grup de initativa civica a primit sprijin nu doar din partea cetatenilor simpli ci si din partea unor politicieni locali:

„ÎMPREUNĂ PENTRU AUTOSTRADA UNGHENI-IASI-TGMURES!
Primarul orașului Tg. Neamț și cel al municipiului Roman susțin inițiativa noastră prin care dorim sensibilizarea opiniei publice și a clasei politice în ceea ce privește finanțarea urgentă de la bugetul de stat și din alte surse a „Autostrazii Centenarului.”
8-9 si 10 septembrie -caravana pe traseul Iasi-Tg.Mures.”, a postat pe contul sau de Facebook Ionel Apostol, unul dintre initiatorii acestei actiuni

Primarul orasului Tg. Neamt si cel al municipiului Roman sustin initiativa "IMPREUNĂ PENTRU AUTOSTRADA A8", Foto: facebook.com/ionel.apostol
Primarul orasului Tg. Neamt si cel al municipiului Roman sustin initiativa „IMPREUNĂ PENTRU AUTOSTRADA A8”, Foto: facebook.com/ionel.apostol
[quote style=”4″ author=”Catalin Urtoi”]”Societatea civila simte ca aceasta autostrada inseamna dezvoltare pentru regiunea Moldova. Asta inseamna viziune. Politicienii nostri ar trebui sa raspunda pozitiv acestui demers,daca au pic de bun simt economic si respect pentru cetatenii care i-au votat!Din pacate,asa cum am constatat in aceste zile de cand acest grup de initiativa strabate Moldova in lung si in lat pentru semnaturile de adeziune la acest eveniment, unii politicieni care conduc diverse institutii administrative nu vad cu ochi buni acest demers si se gandesc doar la imaginea lor politica!”[/quote]

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info