RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

PENTRU CĂ NE DOARE RANA LIMBII NOASTRE…

Print Friendly, PDF & Email

PENTRU CĂ NE DOARE RANA LIMBII NOASTRE…

Chemarea de acum doi ani a ”Zorilor Bucovinei” de a marca Ziua Limbii Române în unison cu toți conaționalii a fost auzită și bine primită în spațiul românesc din ținutul Cernăuțiului, sărbătoarea prinzând vigoarea unei tradiții înrădăcinată în patrimoniul redacției noastre.

Servind necontenit cuvântului românesc, putem spune că trăim în permanență, nu doar la 31 august, această supremă stare de sărbătoare, dar și de durere, și de mare neliniște pentru soarta Limbii Române la noi acasă.

Și pentru că ne simțim parte din sufletul celor care vorbesc românește, pentru că ne doare această tot mai adâncă, mai sângerândă rană a limbii noastre, am lansat către românii din nordul Bucovinei apelul de a nu lăsa să treacă fără un cântec de dor, fără o mărturisire de credință, Ziua când în tot spațiul românesc se cinstește graiul din străbuni.

Pentru orice comanda cu produse in valoare de peste 250 de lei, clientii primesc cadou un rucsac

PENTRU CĂ NE DOARE RANA LIMBII NOASTRE…

E un fericit prilej de a ne plimba portul popular pe strada domnească a lui Iancu Flondor, de a lumina cu un mândru Tricolor melancolia de pe chipul de bronz al lui Eminescu, adunându-ne la statuia-i din centrul Cernăuțiului.

Acestea sunt clipele când, în pofida numeroaselor probleme, ne simțim norocoși că ne-am născut români, că ne-a dat Dumnezeu o limbă atât de bogată și de frumoasă.

Cititi intreg articolul pe ZorileBucovinei.com


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline