Stiri

Liviu Plesoianu: „USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!”

Liviu Plesoianu: „USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!”

Cand actuala guvernare a propus impozitarea multinationalelor pe cifra de afaceri in loc de impozit pe profit, cum platesc acum, a sarit in sus de cativa metri inaltime toata floarea cea vestita a pupincuristilor care ridica in slavi colonialismul economic, progresismul si multiculturalismul, in frunte cu hastagistii de la Rezist, tradatorii de neam si de tara de la USR, precum o si o parte din leprele asa zis liberale, dar a caror ideologie este mai degraba de extrema stanga.

S-ar parea ca „prostii” de la PSD sunt in aparenta exportatori de idei pentru liderii Uniunii Europene: ministrii de Finante ai Frantei, Germaniei, Italiei si Spaniei, sunt decisi sa puna in aplicare aceeasi intentie a guvernantilor din Romania de a impozita multinationalele pe cifra de afaceri in loc de impozit pe profit, cum platesc acum.

Liviu Plesoianu: „USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!”

„Hashtaaaag, săriiiiți! E fff grav! Să facă ceva Chirilă, Cîțu, Isar, Ghinea, Goțiu, Bîzgan, Turcan, Orban! Franţa, Germania, Italia şi Spania vor ca multinaţionalele din IT, precum Amazon şi Google, să plătească impozit pe cifra de afaceri în loc de impozit pe profit, cum plătesc acum. Așa au anunţat miniştrii de finanţe într-o scrisoare comună…
ACUM, fraților, adunarea în centrul Parisului, Berlinului, Romei, Madridului! Nu se poate așa ceva! #CiumaRoșie le-a pus gând rău multinaționalelor din toată lumea! Bădiță, de la #CorupțiaUcide, extinde-te repede, nu mai sta! Tu nu vezi că fenomenul #CiumaRoșie a #CORUPT și țările vestice!? Ce mai aștepți? Fă-te Bădiță-MONDIALU’!
USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!
Cartianu, Mircea Marian, Oreste-Esotericul, Rareș Bogdan-TALIBAN, Moise Guran-Cutremur-10, Tapalagă, U.M.Dogioiu – scrieți, chemați oamenii la luptă! În voi ne e ultima speranță!
Iohannis! Ia-ți #GeacaRoșie și ieși pe străzile Parisului, Romei, Madridului, Berlinului! Fii tu #EROUL multinaționalelor de pe planetă! Fii tu însuți…”, a postat deputatul Liviu Plesoianu pe contul sau de Facebook

„N-ati vrut de la PSD? Eh! Luati de la UE atunci!
Multinaţionalele nu scapă de impozitul de cifra de afaceri. Doar că de această dată nu PSD este ”călăul”, ci miniştrii de Finanţe ai Franţei, Germaniei, Italiei şi Spaniei. Exportăm idei.
Hai bai, hastagistilor, in piata de la Bruxelles cu voi! Pai chiar asa, ii lasati pe „bolsevicii” astia sa isi faca de cap?! Pai ori sunteti „hastag” ori nu mai sunteti!”, a postat si Monica Krueger pe contul sau de Facebook

Nota noastra: Poate ca PSD nu reprezinta nicidecum cea mai buna solutie pe care ar putea-o avea Romania la acest moment, insa din toata aceasta viermuiala USR-ista din Romania, reiese foarte clar un singur lucru pe care noi cei de la Glasul.info l-am spus de nenumarate ori: reprezentantii stangii marxiste din Romania apara niste interese externe, nicidecum interesele Romaniei si pe cele ale cetatenilor romani. 

Sursa: Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

11 Mai 1896 – Pentru că a cântat „Doina lui Lucaciu”, învățătorul Iuliu Marcu din Ibănești, condamnat la închisoare

În Anuarul Institutului de Istorie și Arheologie Cluj-Napoca, 1983-1984 (Anul 26), dai de o serie…

10 ore ago

Antreprenorii români pierd lupta în faţa marilor retaileri

Un deputat AUR, Daniel-Sorin Gheba, atrage atenția cu privire la pericolul dispariției antreprenorilor români care…

13 ore ago

11 Mai 1762 – Magistratul din Bistrița ordona ca să fie amendați cu 40 de florini „cei care duc pe furiș AUR peste graniță”

La 11 mai 1762 la Bistrița "Guvernul ordonă ca prevaricanţii (n.r. probabil se referă la…

17 ore ago

11 Mai 1601 – Mihai Viteazul îşi face intrarea solemnă în Kosice (Cașovia)

La 11 mai 1601 Mihai Viteazul din drum dinspre Viena ajunge la la Kassa / Cașovia…

24 de ore ago

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida…

o zi ago