libris.ro

Liviu Plesoianu: „USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!”

Liviu Plesoianu: „USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!”

Liviu Plesoianu: „USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!”

Cand actuala guvernare a propus impozitarea multinationalelor pe cifra de afaceri in loc de impozit pe profit, cum platesc acum, a sarit in sus de cativa metri inaltime toata floarea cea vestita a pupincuristilor care ridica in slavi colonialismul economic, progresismul si multiculturalismul, in frunte cu hastagistii de la Rezist, tradatorii de neam si de tara de la USR, precum o si o parte din leprele asa zis liberale, dar a caror ideologie este mai degraba de extrema stanga.

S-ar parea ca „prostii” de la PSD sunt in aparenta exportatori de idei pentru liderii Uniunii Europene: ministrii de Finante ai Frantei, Germaniei, Italiei si Spaniei, sunt decisi sa puna in aplicare aceeasi intentie a guvernantilor din Romania de a impozita multinationalele pe cifra de afaceri in loc de impozit pe profit, cum platesc acum.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Liviu Plesoianu: „USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!”

„Hashtaaaag, săriiiiți! E fff grav! Să facă ceva Chirilă, Cîțu, Isar, Ghinea, Goțiu, Bîzgan, Turcan, Orban! Franţa, Germania, Italia şi Spania vor ca multinaţionalele din IT, precum Amazon şi Google, să plătească impozit pe cifra de afaceri în loc de impozit pe profit, cum plătesc acum. Așa au anunţat miniştrii de finanţe într-o scrisoare comună…
ACUM, fraților, adunarea în centrul Parisului, Berlinului, Romei, Madridului! Nu se poate așa ceva! #CiumaRoșie le-a pus gând rău multinaționalelor din toată lumea! Bădiță, de la #CorupțiaUcide, extinde-te repede, nu mai sta! Tu nu vezi că fenomenul #CiumaRoșie a #CORUPT și țările vestice!? Ce mai aștepți? Fă-te Bădiță-MONDIALU’!
USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!
Cartianu, Mircea Marian, Oreste-Esotericul, Rareș Bogdan-TALIBAN, Moise Guran-Cutremur-10, Tapalagă, U.M.Dogioiu – scrieți, chemați oamenii la luptă! În voi ne e ultima speranță!
Iohannis! Ia-ți #GeacaRoșie și ieși pe străzile Parisului, Romei, Madridului, Berlinului! Fii tu #EROUL multinaționalelor de pe planetă! Fii tu însuți…”, a postat deputatul Liviu Plesoianu pe contul sau de Facebook

„N-ati vrut de la PSD? Eh! Luati de la UE atunci!
Multinaţionalele nu scapă de impozitul de cifra de afaceri. Doar că de această dată nu PSD este ”călăul”, ci miniştrii de Finanţe ai Franţei, Germaniei, Italiei şi Spaniei. Exportăm idei.
Hai bai, hastagistilor, in piata de la Bruxelles cu voi! Pai chiar asa, ii lasati pe „bolsevicii” astia sa isi faca de cap?! Pai ori sunteti „hastag” ori nu mai sunteti!”, a postat si Monica Krueger pe contul sau de Facebook

Nota noastra: Poate ca PSD nu reprezinta nicidecum cea mai buna solutie pe care ar putea-o avea Romania la acest moment, insa din toata aceasta viermuiala USR-ista din Romania, reiese foarte clar un singur lucru pe care noi cei de la Glasul.info l-am spus de nenumarate ori: reprezentantii stangii marxiste din Romania apara niste interese externe, nicidecum interesele Romaniei si pe cele ale cetatenilor romani. 

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info