libris.ro

Inceputurile bolsevismului au insemnat si promovarea amorului liber, a comunelor sexuale si a lgbt-ismului oficial

Inceputurile bolsevismului au insemnat si promovarea amorului liber, a comunelor sexuale si a lgbt-ismului oficial

Inceputurile bolsevismului au insemnat si promovarea amorului liber, a comunelor sexuale si a lgbt-ismului oficial

La inceput de secol XX, pe doua continente ale lumii au inceput aproape simultan revolutiile sexuale. Primii propagandisti ai lgbt-ismului nu au fost reprezentantii „Occidentului decadent”, asa cum poate v-ati fi asteptat multi dintre voi, ci chiar primii bolsevici ai lui Lenin și Troțki: „Familia ca instituție și-a trăit traiul”!

Multi nu inteleg de ce progresistii sau membrii comunitatii LGBT din SUA se afiseaza adeseori tinand steagul Uniunii Sovietice in maini. Cei care cunosc doar istoria recenta a comunismului, sunt de parere ca aceasta ideologie era incompatibila cu „revolutia sexuala”, cu homosexualitatea sau cu libertinajul privit ca pe o valoare sociala de top.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Inceputurile bolsevismului au insemnat de fapt tot felul de experimente sociale, avand ca scop crearea omului nou, a omului fara radacini:  „Familia ca instituție și-a trăit traiul”! In cadrul unor astfel de experimente ideologico-sociale, bolsevismul sprijinea „amorul liber”, comune sexuale si LGBT-ism oficial. (n.r. vezi Amor liber, comune sexuale şi lgbtism oficial în comunismul sovietic al anilor 20)

Inceputurile bolsevismului au insemnat si promovarea amorului liber, a comunelor sexuale si a lgbt-ismului oficial

Propaganda bolsevica
Propaganda bolsevica, Foto: pinterest.com

Fata de ceea ce stiam noi pana acum, iata ca aflam ca bolsevismul declarase razboi vechilor forme de organizare ale societatii umane inca din primii ani ai preluarii puterii politice. Stânga radicala a luptat dintotdeauna impotriva familiei, impotriva vechii societati umane, incercand o asa numita „restructurare socialista a oamenilor” ( vezi cartea germanului socialist Wilhelm Reich „Die Sexualität im Kulturkampf: Zur sozialistischen Umstrukturierung des Menschen” -Sexualitatea în războiul cultural: pentru restructurarea socialistă a oamenilor).

Propaganda bolsevica
Propaganda bolsevica, Foto: pinterest.com

Iata cateva fragmente din articolul lui Pavel Preanikov„Revoluţia sexuală din Rusia: Bolșevicii au fost primii care au reușit „emanciparea moravurilor” , a cărui traducere a apărut în articolul Exemplificarea rădăcinilor comuniste ale revoluției sexuale neomarxiste de azi.

Proiectul revoluţiei sexuale bolşevice apare, încă înainte de declanşarea insurecţiei comuniste, în corespondența dintre Troțki și Lenin (1911). Troțki: „Fără îndoială, opresiunea sexuală este principalul mijloc de înrobire a omului. Atâta vreme cât exista aceasta opresiune, nu poate fi vorba de adevarata libertate. Familia, ca instituție burgheză, și-a trăit complet traiul.”…. Lenin: „… Și nu numai familia. Toate interdicțiile cu privire la sexualitate ar trebui să fie eliminate… Avem ce învața de la sufragete: chiar interzicerea dragostei intre persoanele de același sex ar trebui sa fie eliminată”.

Propaganda bolsevica, Foto: pinterest.com/1111111111n/propagandaposters/
Propaganda bolsevica, Foto: pinterest.com/1111111111n/propagandaposters/

Ca urmare, atunci când iau puterea, din chiar primele zile, Lenin şi ai lui trec la punerea în practică, în paralel cu măsurile necesare pentru consolidarea puterii, a celor pentru iniţierea şi victoria revoluţiei sexuale. Pe ansamblu, se poate spune că unele dintre ele depăşesc şi cele mai ultraliberale iniţiative de astăzi. Este abolită „tirania căsătoriei”, sunt dezincriminate, promovate şi chiar impuse, avortul, relaţiile homosexuale, relaţiile cu minori, relaţiile sexuale în grup, exhibiţionismul public. Asemănător „parteneriatelor civile” promovate acum, bărbatul şi femeia puteau forma şi lichida o familie fără a fi obligaţi să-şi înregistreze căsătoria la oficialităţi. Parteneriatele de acest tip puteau fi dizolvate uşor, la simpla solicitare a unei parţi, iar după desparţire înceta orice obligaţie reciprocă.

Propaganda "revoluţiei sexuale" promovata la nivel international
Propaganda „revoluţiei sexuale” promovata la nivel international, Foto: pinterest.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info