Incredibil! Incapabili sa justifice dezastrul de la Muzeul Moţilor din Ianculeşti, responsabilii se indreapta impotriva celor care au facut dezvaluiri cu privire la aceasta situatie!

Incredibil! Incapabili sa justifice dezastrul de la Muzeul Moţilor din Ianculeşti, responsabilii se indreapta impotriva celor care au facut dezvaluiri cu privire la aceasta situatie!

Cu putine zile in urma, jurnalistii de la BuletindeCarei.ro dezvaluiau o situatie revoltatoare in care se gaseste Muzeul Moţilor din Ianculeşti, prezentand imagini in care se vedea clar cum muzeul este lasat in paragina, cu tencuiala cazuta peste exponatele de patrimoniu.

In loc sa fie rusinata sau deranjata de dezastrul de la acest muzeu, fapt care constituie un adevarat atentat la identitatea moţilor din satul Ianculeşti ce aparţine de municipiul Carei, presa aservita autoritatilor locale “inundă spaţiul online cu tot felul de dezinformări”, potrivit BuletindeCarei.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

5 Octombrie 2017, BuletindeCarei.ro: “Anchetă penală cu dedicaţie? Dezastrul de la Muzeul Moţilor de câmpie din Ianculeşti speculat de presa de casă”.

Atacul la identitatea moţilor de câmpie din Ianculeşti ia noi forme de exprimare. Aflăm din presa de casă că a fost demarată o anchetă penală pentru situaţia de la muzeul din Ianculeşti. Culmea e că nu cei vinovaţi sunt luaţi în colimator de presa de casă ci cei care au întreţinut mereu muzeul şi care au demascat starea de degradare în care a fost lăsat.

Incapabili să justifice dezastrul de la acest muzeu sătesc, de la menţinerea  degradării Căminului Cultural prin lipsa accesării oricărui proiect aducător de fonduri, grupul din jurul primarului şi implicit al actualei conduceri săteşti inundă spaţiul online cu tot felul de dezinformări. Nici un document imagine nu este adus în sprijinul afirmaţiilor. O simplă deplasare la faţa locului ar fi lămurit problema dacă se dorea dar a fost preferată minciuna si manipularea ordinară. De fapt fiecare face ce ştie mai bine.

Sau este o modalitate de a pune presiune pe sătenii care nu acceptă jugul impus de conducerea primăriei Carei? Sau presiunea este pentru a ajunge la urechile celor care amână pronunţarea unei sentinţe la recursul deschis de consilierul personal al primarului careian  taman în perioada în care organizăm cea mai de amploare manifestare culturală românească din istoria Careiului?

Cum se face că în comunicatele oficale remise redacţiilor din judeţ de Poliţia judeţeană nu se face referire la acest demers şi la ancheta penală despre care ne povesteşte un bloger plătit de primăria Carei?”,  au scris jurnalistii de la BuletindeCarei.ro

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

14 cetăţeni irakieni ajutati de calauze bulgare au fost prinsi incercand sa intre ilegal in Romania

joi oct. 5 , 2017
14 cetăţeni irakieni ajutati de calauze bulgare au fost prinsi incercand sa intre ilegal in Romania Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanta, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au […]
14 cetăţeni irakieni ajutati de calauze bulgare au fost prinsi incercand sa intre ilegal in Romania, Foto: politiadefrontiera.ro

Poate vă place și:

libris.ro