fbpx

RSS

Povestea unei fotografii: simbol…

Fântâna Modura repre…

La 17 noiembrie 1885 se năștea V…

A născut mari patrio…

La 17 noiembrie 1985 este ucis p…

Inginerul Gheorghe U…

Bandit și criminal bolșevic prem…

Aflați în muncă de d…

Continuă protestele tineretului …

Clipul eMAG în care …

Românii cheltuie anual peste un …

Avem o populație tot…

De 1 Decembrie sărbătorim Marea …

Toți cei care simt, …

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Incredibil! Incapabili sa justifice dezastrul de la Muzeul Moţilor din Ianculeşti, responsabilii se indreapta impotriva celor care au facut dezvaluiri cu privire la aceasta situatie!

Print Friendly, PDF & Email

Incredibil! Incapabili sa justifice dezastrul de la Muzeul Moţilor din Ianculeşti, responsabilii se indreapta impotriva celor care au facut dezvaluiri cu privire la aceasta situatie!

Cu putine zile in urma, jurnalistii de la BuletindeCarei.ro dezvaluiau o situatie revoltatoare in care se gaseste Muzeul Moţilor din Ianculeşti, prezentand imagini in care se vedea clar cum muzeul este lasat in paragina, cu tencuiala cazuta peste exponatele de patrimoniu.

In loc sa fie rusinata sau deranjata de dezastrul de la acest muzeu, fapt care constituie un adevarat atentat la identitatea moţilor din satul Ianculeşti ce aparţine de municipiul Carei, presa aservita autoritatilor locale “inundă spaţiul online cu tot felul de dezinformări”, potrivit BuletindeCarei.ro.

5 Octombrie 2017, BuletindeCarei.ro: “Anchetă penală cu dedicaţie? Dezastrul de la Muzeul Moţilor de câmpie din Ianculeşti speculat de presa de casă”.

Atacul la identitatea moţilor de câmpie din Ianculeşti ia noi forme de exprimare. Aflăm din presa de casă că a fost demarată o anchetă penală pentru situaţia de la muzeul din Ianculeşti. Culmea e că nu cei vinovaţi sunt luaţi în colimator de presa de casă ci cei care au întreţinut mereu muzeul şi care au demascat starea de degradare în care a fost lăsat.

Incapabili să justifice dezastrul de la acest muzeu sătesc, de la menţinerea  degradării Căminului Cultural prin lipsa accesării oricărui proiect aducător de fonduri, grupul din jurul primarului şi implicit al actualei conduceri săteşti inundă spaţiul online cu tot felul de dezinformări. Nici un document imagine nu este adus în sprijinul afirmaţiilor. O simplă deplasare la faţa locului ar fi lămurit problema dacă se dorea dar a fost preferată minciuna si manipularea ordinară. De fapt fiecare face ce ştie mai bine.

Sau este o modalitate de a pune presiune pe sătenii care nu acceptă jugul impus de conducerea primăriei Carei? Sau presiunea este pentru a ajunge la urechile celor care amână pronunţarea unei sentinţe la recursul deschis de consilierul personal al primarului careian  taman în perioada în care organizăm cea mai de amploare manifestare culturală românească din istoria Careiului?

Cum se face că în comunicatele oficale remise redacţiilor din judeţ de Poliţia judeţeană nu se face referire la acest demers şi la ancheta penală despre care ne povesteşte un bloger plătit de primăria Carei?”,  au scris jurnalistii de la BuletindeCarei.ro

Glasul.info


Comentarii

comentarii

Social Links

Glasul.info

Redacția la Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism

Contact: redactie@glasul.info
Social Links
telekom.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
elefant.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL