Sanatate

Senatorul Ionuţ SIBINESCU: “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”

Senatorul Ionuţ SIBINESCU: “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”.

Disputa legata de impunerea legii vaccinarii obligatorii naste vii controverse si numeroase proteste si in Romania, mai multe ONG-uri afirmand ca prin aceasta lege este incalcat articolul 26 din Constitutia Romaniei, care prevede faptul ca „persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi”.

Raspunsul senatorului Ionuţ SIBINESCU poate o sa surprinda pe multi dintre dumneavoastra:

„Dacă citim până la capăt, observăm că individul poate să dispună de el însuşi dacă nu încalcă drepturile altui cetăţean. (…) Pe înţelesul tuturor, un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”.

La un asemenea raspuns, pana si cel mai sarac cu duhul dintre cetatenii romani nu are cum sa nu se intrebe in acest caz la ce mai foloseste vaccinarea daca tot nu va scapa de imbolnavire? Pai nu era vorba ca prin vaccin se realizeaza o imunizare a celui vaccinat la boala respectiva?

Senatorul Ionuţ SIBINESCU: “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”

In cadrul discutiilor pe tema vaccinarii obligatorii din Senat, dupa ce in prealabil comisia de constituționalitate a dat, vineri, un aviz pozitiv proiectului depus în Parlament de ministerul Sănătății, presedintele comisiei, senatorul Ionuţ Sibinescu, a afirmat ca legea vaccinarii  asigură dreptul individului la propria persoana, atat timp cat nu incalca drepturile unui alt cetatean.

Mai multe publicatii din Romania cu o pozitie pro vaccinare obligatorie, remarcau ca in ciuda propagandei tot mai intense pe care o fac ele in favoarea legii vaccinarii fortate, trendul persoanelor care devin reticente la aceasta idee este unul in crestere.

Pai cu asemenea declaratii si interventii ale celor care promoveaza agresiv impunerea vaccinarii fortate poti sa-i condamni?E normal ca dupa asemenea iesiri oamenii sa cantareasca de acum si cu o mai multa atentie aceasta problema.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Recent Posts

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

37 de minute ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

9 ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

20 de ore ago

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

6 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

6 zile ago