libris.ro

Senatorul Ionuţ SIBINESCU: “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”

Senatorul Ionuţ SIBINESCU: “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”

Senatorul Ionuţ SIBINESCU: “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”.

Disputa legata de impunerea legii vaccinarii obligatorii naste vii controverse si numeroase proteste si in Romania, mai multe ONG-uri afirmand ca prin aceasta lege este incalcat articolul 26 din Constitutia Romaniei, care prevede faptul ca „persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi”.

Raspunsul senatorului Ionuţ SIBINESCU poate o sa surprinda pe multi dintre dumneavoastra:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Dacă citim până la capăt, observăm că individul poate să dispună de el însuşi dacă nu încalcă drepturile altui cetăţean. (…) Pe înţelesul tuturor, un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”.

La un asemenea raspuns, pana si cel mai sarac cu duhul dintre cetatenii romani nu are cum sa nu se intrebe in acest caz la ce mai foloseste vaccinarea daca tot nu va scapa de imbolnavire? Pai nu era vorba ca prin vaccin se realizeaza o imunizare a celui vaccinat la boala respectiva?

Senatorul Ionuţ SIBINESCU: “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”

In cadrul discutiilor pe tema vaccinarii obligatorii din Senat, dupa ce in prealabil comisia de constituționalitate a dat, vineri, un aviz pozitiv proiectului depus în Parlament de ministerul Sănătății, presedintele comisiei, senatorul Ionuţ Sibinescu, a afirmat ca legea vaccinarii  asigură dreptul individului la propria persoana, atat timp cat nu incalca drepturile unui alt cetatean.

Mai multe publicatii din Romania cu o pozitie pro vaccinare obligatorie, remarcau ca in ciuda propagandei tot mai intense pe care o fac ele in favoarea legii vaccinarii fortate, trendul persoanelor care devin reticente la aceasta idee este unul in crestere.

Pai cu asemenea declaratii si interventii ale celor care promoveaza agresiv impunerea vaccinarii fortate poti sa-i condamni?E normal ca dupa asemenea iesiri oamenii sa cantareasca de acum si cu o mai multa atentie aceasta problema.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info