RSS

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

PNL-eii iubesc dictatura! Or fi …

PNL-eii iubesc dicta…

Eroul Național Avram Iancu a fos…

,,Și nu e român omul…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Actiune umanitara: o casă pentru o familie de români din jud. Covasna

Print Friendly, PDF & Email

Actiune umanitara: o casă pentru o familie de români din jud. Covasna 

Purtăm bătălii ce nu se vor sfârși curând. Nu vom lăsa așa bisericile din Doboșeni, Vârghiș si Herculian.

Urmează să continuăm alte lupte; de 1 Decembrie vom fi din nou la Târgu-Secuiesc cu steaguri tricolore pentru români (adresa pe care se pot trimite este Brașov, Mihai Sorin Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babeș, nr.15, bl.20, sc.C, ap.1) iar de mâine începem bătălia pentru ca o familie de români din Ozun să poată avea o casă, un cămin în care fetița lor premiantă să poată învăța și trăi omenește.

Parohia Ortodoxă Ozun a deschis in acest sens la rugămintea noastră contul BCR
RO48RNCB0124075220220003, Parohia Ortodoxă Ozun.
Pentru Dreptatea Neamului, pentru poporul aflat în prigoană, cu Dumnezeu înainte mergem pentru România!

Actiune umanitara: o casă pentru o familie de români din jud. Covasna

O casă pentru Ioana din Ozun, jud.Covasna, o casă pentru o familie de români. O putem construi împreună. Distribuiți vă rog! Ioana, elevă premiantă locuiește împreună cu părinții și fratele ei într-o BUCĂTĂRIE de 12 metri pătrați.

În contul BCR RO48RNCB0124075220220003, Parohia Ortodoxă Ozun deschis exclusiv pentru acest caz, se strâng banii pentru construcția unei căsuțe cu două camere pe terenul pe care familia Spiridon îl are concesionat de la primărie.

Pe doamna Gabriela și pe Ioana le-am întâlnit la Ozun pe 1 octombrie, ziua în care Ioana si colegii ei au primit din partea noastră costumele naționale. Am fost mai apoi la ei acasă, doamna Gabriela povestindu-mi cu lacrimi în ochi viața din ”casa” lor de 12 metri pătrați.

Acolo se gătește, se spală la mână rufe, se doarme si se învață. Se învață chiar foarte bine, Ioana fiind prima din clasă, fapt confirmat atât de doamna învățătoare Daniela Penciu cât si de părintele Mihai.

Bucătăria în care trăiesc se află într-o curte comună, familia Spiridon pricopsindu-se si cu un vecin veșnic pus pe scandal care le face viața si mai amară.

Pe scurt cam asta e povestea lor, voi reveni bineînțeles cu amănunte de-a lungul acestei campanii care va fi după cum bănuiți cea mai lungă și anevoioasă. Personal sunt încrezător ca de obicei în reușită, având certitudinea că suntem un popor frumos și bun. Doamne ajută!

Autor/Foto: Mihai TîrnoveanuSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info