RSS

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoș…

Victimele torționarilor care au …

Oscrisoare în exclus…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

31 octombrie – Ziua Internaţională a Mării Negre

Print Friendly, PDF & Email

31 octombrie – Ziua Internaţională a Mării Negre

În 1996, în baza unui parteneriat al ţărilor din regiune, data de 31 octombrie a fost aleasă pentru a sărbători Ziua Internaţională a Mării Negre.

Cu acest prilej, sunt aduse în atenţia publicului eforturile conjugate care trebuie depuse de către toate statele, autorităţile, organizaţiile nonguvernamentale şi de către toţi cei care trăiesc aici, în vederea conservării mediului şi a resurselor naturale disponibile.

Printr-o serie de protocoale şi de programe dedicate protejării unor habitaturi periclitate, apărării biodiversităţii şi ecosistemului existent, ţările riverane şi-au afirmat în repetate rânduri voinţa de a transmite generaţiilor viitoare întreaga frumuseţe și bogăţie a Mării Negre.

31 octombrie – Ziua Internaţională a Mării Negre

Dincolo de aspectele economice, legate de profilul său ca rezervor de resurse naturale variante și cale navigabilă importantă pentru regiune, sărbătoarea Mării Negre este, pentru toți, prilej de bucurie, de evocare a unor amintiri dragi şi de anticipare a vacanţelor viitoare.

Cu plajele ei aurii, sălbatice ori elegant amenajate, cu mărturiile preţioase ale trecutului nostru de la Histria ori Callatis, cu farmecul ei însorit ori tumultuos, Marea Neagră este parte din noi. Avem responsabilitatea de a o păstra, de a o apăra de supra-exploarare şi de poluare prin toate mijloacele de care dispunem.

Declaratie de presa primită de la domnul deputat Angel Tîlvăr (Grup PSD)
cu prilejul Zilei Internaţionale a Mării Negre

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info