Imigranti

Se adevereste cel mai negru cosmar pentru România! Se planifica aducerea a peste un milion de asa zis refugiati in tara noastra!

Se adevereste cel mai negru cosmar pentru România! Se planifica aducerea a peste un milion de asa zis refugiati in tara noastra!

Potrivit dezvaluirilor facute la televiziunea publica de catre Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens si colaborator la Fundația Soros-România, România este prevazuta ca destinatie principala de cei care vor sa relocheze un numar imens de asa zisi refugiati, undeva la peste un milion de persoane, informeaza antena3.ro.

Temerile multora dintre români, care adesea erau acuzati cu ipocrizie de catre politicieni, jurnalisti si activistii civici, ca elaboreaza adevarate teorii ale conspiratiei, nu numai ca se confirma, ba chiar sunt cu mult intrecute de realitate.

Se adevereste cel mai negru cosmar pentru România! Se planifica aducerea a peste un milion de asa zis refugiati in tara noastra!

Faptul ca in România nu s-a intalnit o opozitie adevarata la aducerea unui numar nelimitat de imigranti si aproape ca nu exista politicieni care sa se ridice si sa apere Constitutia României, care interzice colonizarea tarii sau stramutarea unor populatii pe teritoriul  României, i-a incurajat pe cei care vor sa umple Europa de imigranti ilegali afro-asiatici ca aici este un spatiu de manevra fara prea multe complicatii sau alte batai de cap.

Asa se face ca acum ne vom trezi in fata faptului implinit si poate ca va fi mult prea tarziu ca sa mai putem actiona. Oricum in mediul politic nu vedem nici macar un exemplu concret de politician român care sa treaca la fapte si sa ia taurul de coarne in aceasta privinta.

Nota noastra: Din perspectiva noastra, este cel putin imoral daca nu chiar monstruos, sa te gandesti sa aduci peste un milion de straini in tara si sa te preocupi de impamantenirea lor aici cand guvernare dupa guvernare in România a facut de-a lungul anilor aproape tot ce le-a stat in putere sa dezradacineze românii, prin distrugerea industriei, economiei, a locurilor de munca si a nivelului de trai.

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Cu se se mai laudă USR-iștii: propunerea legislativă privind dreptul la avort a primit raport de adoptare

Oana Cambera, deputat neafiliat, fostă USR și PLUS, acum ajunsă vicepreședinte la partidul Reper, se…

o oră ago

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

7 ore ago

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

7 ore ago

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de…

8 ore ago

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

10 ore ago