Se adevereste cel mai negru cosmar pentru România! Se planifica aducerea a peste un milion de asa zis refugiati in tara noastra!

Se adevereste cel mai negru cosmar pentru România! Se planifica aducerea a peste un milion de asa zis refugiati in tara noastra!

Potrivit dezvaluirilor facute la televiziunea publica de catre Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens si colaborator la Fundația Soros-România, România este prevazuta ca destinatie principala de cei care vor sa relocheze un numar imens de asa zisi refugiati, undeva la peste un milion de persoane, informeaza antena3.ro.

Temerile multora dintre români, care adesea erau acuzati cu ipocrizie de catre politicieni, jurnalisti si activistii civici, ca elaboreaza adevarate teorii ale conspiratiei, nu numai ca se confirma, ba chiar sunt cu mult intrecute de realitate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Se adevereste cel mai negru cosmar pentru România! Se planifica aducerea a peste un milion de asa zis refugiati in tara noastra!


O mie noua sute optzeci si patru
Faptul ca in România nu s-a intalnit o opozitie adevarata la aducerea unui numar nelimitat de imigranti si aproape ca nu exista politicieni care sa se ridice si sa apere Constitutia României, care interzice colonizarea tarii sau stramutarea unor populatii pe teritoriul  României, i-a incurajat pe cei care vor sa umple Europa de imigranti ilegali afro-asiatici ca aici este un spatiu de manevra fara prea multe complicatii sau alte batai de cap.

Asa se face ca acum ne vom trezi in fata faptului implinit si poate ca va fi mult prea tarziu ca sa mai putem actiona. Oricum in mediul politic nu vedem nici macar un exemplu concret de politician român care sa treaca la fapte si sa ia taurul de coarne in aceasta privinta.

Nota noastra: Din perspectiva noastra, este cel putin imoral daca nu chiar monstruos, sa te gandesti sa aduci peste un milion de straini in tara si sa te preocupi de impamantenirea lor aici cand guvernare dupa guvernare in România a facut de-a lungul anilor aproape tot ce le-a stat in putere sa dezradacineze românii, prin distrugerea industriei, economiei, a locurilor de munca si a nivelului de trai.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Fundatia "Ion Gavrila Ogoranu" cere sanctionarea senatorului PSD Serban Nicolae pentru insultele aduse la adresa rezistentei anticomuniste

mar oct. 31 , 2017
Fundatia “Ion Gavrila Ogoranu” cere sanctionarea senatorului PSD Serban Nicolae pentru insultele aduse la adresa rezistentei anticomuniste. Reprezentantii Fundatiei “Ion Gavrila Ogoranu” protesteaza impotriva declaratiilor recente facute de catre senatorul PSD Serban Nicolae la adresa rezistentei anticomuniste din România prin initierea unei petitii semnata pana acum de catre mai multe asociatii, fosti detinuti […]
Fundatia "Ion Gavrila Ogoranu" cere sanctionarea senatorului PSD Serban Nicolae pentru insultele aduse la adresa rezistentei anticomuniste, Foto: facebook.com/Ogoranu

Poate vă place și:

libris.ro