Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România

In timp ce unii români isi toarna zilnic tone de mizerii in cap unii altora in timpul unor patimase lupte ideologice, pe scena din România lucrurile stau de multe ori cu totul si cu totul diferit. Protejatii celor din peisajul politic mioritic, sau cârlanii, asa cum ii numea un odios intrat pe usa din dos a istoriei la carma statului român, fac de cele mai multe ori niste jocuri de culise greu de imaginat.

Scena  politica din România nu este impartita doar in alb si negru dupa cum ar putea crede unii, ci este extrem de pestrita si de fluida, fiind chiar foarte maleabila din punct de vedere ideologic. Asa se face ca uneori sunt inregimentati in anumite formatiuni politice niste indivizi care nu ar avea ce cauta in viata lor in asemenea partide politice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România

Cand au debutat protestele de strada din februarie 2017, a devenit clar ca exista #rezistenti prin aproape toate formatiunile politice. Daca unii dintre ei s-au deconspirat in totalitate si au ajuns in cele din urma sa faca pasul catre USR, altii inca sunt in adormire, astepand semnalul de activare.

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România, Foto: facebook.com/dogaru.andrei.587
Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România, Foto: facebook.com/dogaru.andrei.587

Unii, ramasi inca asa de sanchi in PSD, precum deputatul Petre Florin Manole, duc dorul paradelor pentru minoritatile curcubeului si privesc cu jind la reuniunile USR-istilor. De altfel, cand e vorba de votat chestiuni importante pentru România, el este singurul care le da cu tifla PSD-istilor, asa precum a facut-o la votul privind initiativa celor de la UDMR de modificare a Legii administratiei publice locale, atunci cand a fost unicul parlamentar PSD care a facut nota discordanta fata de colegii sai.

Petre Florin Manole, secretar in Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale, Foto: facebook.com/Petre-Florin-Manole-1140001842686665/
Petre Florin Manole, secretar in Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale, Foto: facebook.com/Petre-Florin-Manole-1140001842686665/
In imaginile de mai sus il puteti vedea pe deputatul PSD Petre-Florin Manole, secretar in comisia pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor naţionale, aflat in “tandreturi” atat cu cu unii dintre USR-isti, cat si cu o tanara TFL-ista, reprezentanta a feminismului, un curent neomarxist destul de agresiv din punct de vedere ideologic, ce murdareste de o buna bucata de vreme mintile tinerilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România

Lasă un răspuns

Next Post

Se adevereste cel mai negru cosmar pentru România! Se planifica aducerea a peste un milion de asa zis refugiati in tara noastra!

mar oct. 31 , 2017
Se adevereste cel mai negru cosmar pentru România! Se planifica aducerea a peste un milion de asa zis refugiati in tara noastra! Potrivit dezvaluirilor facute la televiziunea publica de catre Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens si colaborator la Fundația Soros-România, România este prevazuta ca destinatie principala de cei care vor sa relocheze […]
UE spune ca poate forta toate statele uniunii sa primeasca imigranti!, Foto: captura youtube

Poate vă place și:

libris.ro