O spune un inspector de stat: tarile puternice din UE isi urmaresc in primul rand interesele nationale!

O spune un inspector de stat: tarile puternice din UE isi urmaresc in primul rand interesele nationale! 

Viorel Lucaci, inspector de stat la Autoritatea de Siguranta Feroviara Romana, este unul dintre putinii români dintr-o societate tot mai antagonica in ultima vreme, care are curajul sa spuna un adevar foarte dureros pentru noi: tarile din asa numitul nucleu dur al Uniunii Europene, tarile lider din UE, isi urmaresc cu prioritate interesele nationale in detrimentul tarilor de la periferia Uniunii.

Avem din pacate niste lideri politici, presa si o asa zisa “societate civila” antagonice la tot ceea ce inseamna interesul national, sabotand de cele mai multe ori pana si unele dintre cele mai favorabile  oportunitati nationale care ni se deschid.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

O spune un inspector de stat: tarile puternice din UE isi urmaresc in primul rand interesele nationale!

“Statele cele mai puternice din punct de vedere economic ale Uniunii Europene îşi văd în primul rând de interesele strict naţionale, fiind preocupate preponderent de prosperitatea reţelelor de transport şi a infrastructurilor proprii, a economiei naţionale, a propriilor producători sau operatori feroviari, abia apoi elaborează şi unifică acte normative comunitare pe teme cum ar fi “integrare a reţelelor”, “interoperabilitate”, “pieţe deschise” sau “spaţii feroviare unice””, spune Viorel Lucaci potrivit capital.ro

Asadar, Viorel Lucaci, inspector de stat la Autoritatea de Siguranta Feroviara Romana, spune fix ceea ce de ani buni ar trebui sa zica intreaga clasa politica din România: fiecare tara din Uniunea Europeana isi urmareste in primul rand interesele nationale, chiar daca este ca aceste obiective sa fie atinse in detrimentul altor tari de la periferia Uniunii.

Coruptie exista si in marile tari europene. Doar ca acolo pana si coruptia este facuta in interes national!

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “O spune un inspector de stat: tarile puternice din UE isi urmaresc in primul rand interesele nationale!

Lasă un răspuns

Next Post

Victor Ciutacu despre miscarea #Rezist: "Mi-e silă de voi!"

mar dec. 19 , 2017
Victor Ciutacu despre miscarea #Rezist: “Mi-e silă de voi!” Jurnalistul Victor Ciutacu de la Romania TV este extrem de critic intr-una dintre postarile de pe blogul sau la adresa protestatarilor ce fac parte din miscarea #Rezist, ironizand incercarea protestatarilor de a se erija intr-o miscare ce ar reprezenta vointa intregului […]
Unii nu vor sa inteleaga, iar altii se fac doar ca nu inteleg ca Resist (Rezist-ul) asta are si o componenta anticrestina. Remarcati crucea intoarsa?

Poate vă place și:

libris.ro