Discursul consilierului prezidenţial Andrei Muraru intampinat cu huiduieli la Iași: „Hoţii, hoţii…vrem autostrada, nu penali pe strada!”

Discursul consilierului prezidenţial Andrei Muraru intampinat cu huiduieli la Iași: „Hoţii, hoţii…vrem autostrada, nu penali pe strada!”

Dupa scurtele ceremonii religioase oficiate la statuia lui Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii din Iasi, au inceput discursurile oficialitatilor prezente in capitala Moldovei pentru a lua parte la manifestarile organizate la Iasi de ziua Unirii Principatelor Române.

Daca la celelalte oficialitati care au luat cuvantul pe scena a fost liniste in multime si s-a pastrat solemnitatea si decenta necesare pentru astfel de momente, odata cu discursul consilierului prezidential Andrei Muraru au inceput si huiduielile si alte scandari impotriva mesajului trimis de presedintele Klaus Iohannis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Discursul consilierului prezidenţial Andrei Muraru intampinat cu huiduieli la Iași: „Hoţii, hoţii…vrem autostrada, nu penali pe strada!”

Scandarile nu au avut numai o tenta politica, cei mai inversunati si zgomotosi dintre cei care scandau cerand construirea unei autostrazi care sa lege Moldova de Transilvania, respectiv mult ceruta autostrada IASI – Tg. Mures.

In mod surprinzator, huiduielile si scandarile nu s-au oprit odata cu incetarea discursului consilierului prezidential Andrei Muraru, ci au continuat si in timpul discursului prefectului si cel al sefului Consiliului Judetean Iasi. Si mai curios este ca printre cei filmati care scandau in timpul discursului consilierului prezidential se numara si Traian Rânja, presedintele Partidului Forta Moldova, unul dintre sustinatorii inversunati ai construirii autostrazii A8 Iasi – Tg. Mures.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Iohannis considera ca: "Manifestatiile arată o față frumoasă a României de astăzi"

mie ian. 24 , 2018
Iohannis considera ca: „Manifestatiile arată o față frumoasă a României de astăzi” In cadrul unei sesiuni de comunicari stiintifice intitulate „Unirea Principatelor Române, temelie a Marii Uniri de la 1918”, presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs la Palatul Patriarhiei in timpul caruia a sustinut ca anarhia din strada a gruparii […]
Klaus Iohannis

Poate vă place și:

libris.ro