Societate

Alături de Mihai Tîrnoveanu, patriot român supus unei cenzuri agresive in ultima vreme

Alături de Mihai Tîrnoveanu, patriot român supus unei cenzuri agresive in ultima vreme

Sunt deja ani buni de cand actiunile doctorului Mihai Tîrnoveanu reprezinta poate una dintre putinele raze de speranta pentru minoritatea  româneasca din cele trei judete revendicate de iredentismul maghiar din România ca facand parte din asa zisul Tinut Secuiesc.

La nivel de sprijin moral, spiritual si uneori chiar si material, Asociatia Calea Neamului infiintata la initiativa lui Mihai Tîrnoveanu si a catorva dintre prietenii sai inimosi, impreuna cu Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, reprezinta singurele mecanisme reale de protectie identitara pentru românitatea din aceasta zona a tarii.

Alături de Mihai Tîrnoveanu, patriot român supus unei cenzuri agresive in ultima vreme

Prin actiunile initiate de-a lungul vremii de dr. Mihai Tîrnoveanu pentru românii din inima tarii,  Asociatia Calea Neamului a devenit practic o adevarata institutie, o organizatie care face pentru apararea  românismului din zona mai mult decat oricare institutie oficiala a statului român.

Poate aceasta este si cauza reala pentru care se incearca pe toate caile o cenzura agresiva impotriva activitatii lui Mihai Tîrnoveanu si a actiunilor initiate de Asociatia Calea Neamului.

„Alături de Mihai Tîrnoveanu!

Se duce o luptă nedeclarată spre a se distruge ideea de apartenență: la familie, la neam, la gen, la credința strămoșească. Se exacerbează ideea că suntem diferiți, pentru a ne incuraja să ne perfecționăm unicitatea, dar in singurătate. Sunt oameni cu inima tricoloră care se simt intregiți doar in credință, în dragoste de neam si in sânul familiei tradiționale. Un astfel de OM este Mihai! Ultimul „motiv” pentru blocare pentru 7 zile: postarea „Doinei” lui Mihai Eminescu!

Suntem alaturi de Mihai Târnoveanu pe noua lui pagina! Suntem impreuna pe Calea Neamului, pagina nou înființată! Asteptam sa ii fim alaturi, odată cu incetarea abuzului FB, pe pagina Mihai Tîrnoveanu!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, scrie Marinela Stoian intr-o postare pe Facebook

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Alina Gorghiu umblă cu „dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂” după ea ca să nu se împiedice în limba română!

Madam Alina Gorghiu umblă cu "dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂" după ea ca să nu se împiedice în…

8 ore ago

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

17 ore ago

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

2 zile ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

2 zile ago