George Soros

Presa maghiara acuza un acord intre Romania si George Soros privind relocarea imigrantilor in Harghita si Covasna pentru a santaja Ungaria

Presa maghiara acuza un acord intre Romania si George Soros privind relocarea imigrantilor in Harghita si Covasna pentru a santaja Ungaria

O stire controversata a circulat astazi pe retelele sociale, potrivit careia intre miliardarul George Soros si liderii statului roman ar exista un acord privind aducerea de imigranti in judetele Harghita si Covasna, cu scopul de a forta mana guvernului Ungariei, cu care miliardarul evreo-american este de mai multa vreme in plin conflict.

Astfel, potrivit hungaryfirst.hu, un grup de circa 50 de imigranti/refugiati afro-asiatici ar fi ajuns in localitatea Sfântu Gheorghe, de unde ar urma sa fie redistribuiti catre diferite centre din judetul Covasna, printre care si Miercurea Ciuc.

Presa maghiara acuza un acord intre Romania si George Soros privind relocarea imigrantilor in Harghita si Covasna pentru a santaja Ungaria

Cei de la hungaryfirst.hu mai adauga ca detin informatii ca in spatele acestei actiuni sta un acord intre George Soros si conducerea politica a Romaniei, cu scopul de a santaja Ungaria.

Jurnalistii maghiari continua spunand ca la baza acordului dintre Soros si liderii Romaniei ar asta de fapt incercarea de a forta mana Ungariei sa accepte intrarea valurilor de imigranti sa treaca prin Ungaria catre tarile din vestul Uniunii Europene. Astfel, judetele din inima Romaniei locuite de populatie majoritara maghiara ar urma, potrivit jurnalistilor maghiari, sa fie inundate „in majoritate cu invadatori de origine africana”.

„Este un plan vicios”, mai continua publicatia din Ungaria, acuzand autoritatile din Romania ca se folosesc de acest prilej pentru a plati anumite polite statului ungar pentru unele „motive evidente”.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

27 de minute ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

o oră ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

10 ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

20 de ore ago

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

6 zile ago