Alături de Mihai Tîrnoveanu, patriot român supus unei cenzuri agresive in ultima vreme

Alături de Mihai Tîrnoveanu, patriot român supus unei cenzuri agresive in ultima vreme

Sunt deja ani buni de cand actiunile doctorului Mihai Tîrnoveanu reprezinta poate una dintre putinele raze de speranta pentru minoritatea  româneasca din cele trei judete revendicate de iredentismul maghiar din România ca facand parte din asa zisul Tinut Secuiesc.

La nivel de sprijin moral, spiritual si uneori chiar si material, Asociatia Calea Neamului infiintata la initiativa lui Mihai Tîrnoveanu si a catorva dintre prietenii sai inimosi, impreuna cu Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, reprezinta singurele mecanisme reale de protectie identitara pentru românitatea din aceasta zona a tarii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Alături de Mihai Tîrnoveanu, patriot român supus unei cenzuri agresive in ultima vreme

Prin actiunile initiate de-a lungul vremii de dr. Mihai Tîrnoveanu pentru românii din inima tarii,  Asociatia Calea Neamului a devenit practic o adevarata institutie, o organizatie care face pentru apararea  românismului din zona mai mult decat oricare institutie oficiala a statului român.

Poate aceasta este si cauza reala pentru care se incearca pe toate caile o cenzura agresiva impotriva activitatii lui Mihai Tîrnoveanu si a actiunilor initiate de Asociatia Calea Neamului.

“Alături de Mihai Tîrnoveanu!

Se duce o luptă nedeclarată spre a se distruge ideea de apartenență: la familie, la neam, la gen, la credința strămoșească. Se exacerbează ideea că suntem diferiți, pentru a ne incuraja să ne perfecționăm unicitatea, dar in singurătate. Sunt oameni cu inima tricoloră care se simt intregiți doar in credință, în dragoste de neam si in sânul familiei tradiționale. Un astfel de OM este Mihai! Ultimul “motiv” pentru blocare pentru 7 zile: postarea “Doinei” lui Mihai Eminescu!

Suntem alaturi de Mihai Târnoveanu pe noua lui pagina! Suntem impreuna pe Calea Neamului, pagina nou înființată! Asteptam sa ii fim alaturi, odată cu incetarea abuzului FB, pe pagina Mihai Tîrnoveanu!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, scrie Marinela Stoian intr-o postare pe Facebook

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Presa maghiara acuza un acord intre Romania si George Soros privind relocarea imigrantilor in Harghita si Covasna pentru a santaja Ungaria

mar ian. 30 , 2018
Presa maghiara acuza un acord intre Romania si George Soros privind relocarea imigrantilor in Harghita si Covasna pentru a santaja Ungaria O stire controversata a circulat astazi pe retelele sociale, potrivit careia intre miliardarul George Soros si liderii statului roman ar exista un acord privind aducerea de imigranti in judetele […]
Presa maghiara acuza un acord intre Romania si George Soros privind relocarea imigrantilor in Harghita si Covasna pentru a santaja Ungaria, Foto: hungaryfirst.hu

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro