RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

Lansare de carte care îi va pune…

La București se lans…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Alături de Mihai Tîrnoveanu, patriot român supus unei cenzuri agresive in ultima vreme

Print Friendly, PDF & Email

Alături de Mihai Tîrnoveanu, patriot român supus unei cenzuri agresive in ultima vreme

Sunt deja ani buni de cand actiunile doctorului Mihai Tîrnoveanu reprezinta poate una dintre putinele raze de speranta pentru minoritatea  româneasca din cele trei judete revendicate de iredentismul maghiar din România ca facand parte din asa zisul Tinut Secuiesc.

La nivel de sprijin moral, spiritual si uneori chiar si material, Asociatia Calea Neamului infiintata la initiativa lui Mihai Tîrnoveanu si a catorva dintre prietenii sai inimosi, impreuna cu Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, reprezinta singurele mecanisme reale de protectie identitara pentru românitatea din aceasta zona a tarii.

Alături de Mihai Tîrnoveanu, patriot român supus unei cenzuri agresive in ultima vreme

Prin actiunile initiate de-a lungul vremii de dr. Mihai Tîrnoveanu pentru românii din inima tarii,  Asociatia Calea Neamului a devenit practic o adevarata institutie, o organizatie care face pentru apararea  românismului din zona mai mult decat oricare institutie oficiala a statului român.

Poate aceasta este si cauza reala pentru care se incearca pe toate caile o cenzura agresiva impotriva activitatii lui Mihai Tîrnoveanu si a actiunilor initiate de Asociatia Calea Neamului.

“Alături de Mihai Tîrnoveanu!

Se duce o luptă nedeclarată spre a se distruge ideea de apartenență: la familie, la neam, la gen, la credința strămoșească. Se exacerbează ideea că suntem diferiți, pentru a ne incuraja să ne perfecționăm unicitatea, dar in singurătate. Sunt oameni cu inima tricoloră care se simt intregiți doar in credință, în dragoste de neam si in sânul familiei tradiționale. Un astfel de OM este Mihai! Ultimul “motiv” pentru blocare pentru 7 zile: postarea “Doinei” lui Mihai Eminescu!

Suntem alaturi de Mihai Târnoveanu pe noua lui pagina! Suntem impreuna pe Calea Neamului, pagina nou înființată! Asteptam sa ii fim alaturi, odată cu incetarea abuzului FB, pe pagina Mihai Tîrnoveanu!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, scrie Marinela Stoian intr-o postare pe Facebook


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL