Antibiotice Iaşi vrea sa-si deschida reprezentanţă în Republica Moldova

Antibiotice Iaşi vrea sa-si deschida reprezentanţă în Republica Moldova

Unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din  România, Antibiotice Iaşi,isi doreste sa aiba reprezentanta  in Republica Moldova si in Ucraina. Pe data de 5 martie 2018 urmeaza ca acest deziderat sa fie supus votului in adunarea actionariatului.

Anul trecut, compania din Iaşi si-a deschis o reprezentanta in Vietnam, luand cu asalt piata asiatica, care reprezinta destinatia pentru circa 38% din exporturile companiei, in timp ce 26% din exporturi sunt realizate in America de Nord, si respectiv 18% in Europa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Antibiotice Iaşi vrea sa-si deschida reprezentanţă în Republica Moldova

La aceeasi sedinta a actionarilor din 5 martie a.c. va trebuia aprobata si modificarea Consiliului de Administratie a companiei. Compania românească Antibiotice Iași traverseaza o perioada infloritoare, inregistrand venituri in crestere realizate din vanzari consistente pe trei continente: Asia, America de Nord si Europa.

Intentia celor de Antibiotice Iași de a deschide o reprezentanta in Republica Moldova este primita cu entuziasm peste Prut, presa de acolo sperand in crearea unor noi locuri de munca: “Noi locuri de muncă în Moldova. Compania Antibiotice Iaşi vrea să deschidă reprezentanțe pe piaţa noastră”, titreaza cei de la publika.md.

Antibiotice Iași este o societate e actiuni, Ministerul Sănătăţii fiind actionarul majoritar cu 53% din actiuni. Un alt actionar important al companiei, cu actiuni de peste 14%, este SIF Oltenia.

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

DULCEA BUCOVINĂ – MULŢI AU RÂVNIT-O ŞI AU ASUPRIT-O

mar feb. 6 , 2018
DULCEA BUCOVINĂ – MULŢI AU RÂVNIT-O ŞI AU ASUPRIT-O SAGA UNUI ROMÂN DESCHIABURIT, AJUNS ÎN „RAIUL” BOLŞEVIC DULCEA BUCOVINĂ – MULŢI AU RÂVNIT-O ŞI AU ASUPRIT-O Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo. Amară a fost şi mai este soarta românului statornicită de […]
DULCEA BUCOVINĂ – MULŢI AU RÂVNIT-O ŞI AU ASUPRIT-O, Foto: Zorile Bucovinei

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro