libris.ro

Distorsiunea ideologica a presei mainstream: cand protesteaza progresistii e vorba de eroi militanti pentru drepturi, iar cand protesteaza altii e vorba de „crestini fundamentalisti”

Distorsiunea ideologica a presei mainstream: cand protesteaza progresistii e vorba de eroi militanti pentru drepturi, iar cand protesteaza altii e vorba de „crestini fundamentalisti”

Distorsiunea ideologica a presei mainstream: cand protesteaza progresistii e vorba de eroi militanti pentru drepturi, iar cand protesteaza altii e vorba de „crestini fundamentalisti”

In jur de 20 de persoane pe care sacalii de presa de la Hoitnews ii numesc „crestini fundamentalisti”, au protestat pasnic impotriva proiectiei unui film (n.r. „120 bătăi pe minut”) folosit ca pretext pana acum pentru a forta inlocuirea orei de religie si introducerea in locul acesteia in scoli a educatiei sexuale. Potrivit presei din Romania, peste 100 de elevi din Bucuresti au fost adusi deja sa vizioneze acest film care isi concentreaza atentia pe subiectul relatiilor homosexuale.

Daca actiunile tfl-istilor sau ale progresistilor sunt primite cu un entuziasm debordant de catre cei din presa mainstream, chiar pana si atunci cand este vorba ca ies unii din case numai ca sa-si arate chilotii si incultura pe la metrou, acestia fiind mai mereu catalogati ca pe niste militanti eroici pentru drepturi si „libertati”, pentru militantii crestini din Romania se dau peste cap propagandistii din presa sa le inventeze niste atribute sau „epitete” cat mai insultatoare cu putinta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Distorsiunea ideologica a presei mainstream: cand protesteaza progresistii e vorba de eroi militanti pentru drepturi, iar cand protesteaza altii e vorba de „crestini fundamentalisti”

Asa s-a ajuns ca romanii care protesteaza sau militeaza pentru apararea traditiilor sau credintelor lor sa fie catalogati de catre jurnalistii din presa mainstream prin sintagme precum: „crestini fundamentalisti”, „primitivi”, „fanatici”, „intoleranti”, „de prost gust”, „intorsi in evul mediu”, etc

Despre toata aceasta distorsiune ideologica si de modul cum este privit militantismul, pe de o parte de catre presa si tfl-isti, si pe de cealalta parte de restul populatiei care nu imbratiseaza cu acelasi patos ideologia progresista sau sorosista, vorbeste si sociologul Mirel Palada intr-o postare pe Facebook:

Tefeleii sînt profund indignați că au intrat niște ortodocși fervenți peste ei la o premieră de film despre libertățile sexuale și le-au manifestat acolo, le-au spus în față ce consideră ei despre libertățile sexuale, unde să și le bage și alte chestii de-astea creative, numa’ bune de scrise pe pancarte.

Să zicem că au dreptate tefeleii. Să zicem că libertatea e bună. Că e nevoie de toleranță în societate. Să zicem că e nasol să vină cineva să-ți strice feng șuiul și să-ți vînture prin față valori pe dos decît ale tale. Să zicem că e nasol să fii provocat.

Dar să zicem că la fel de nasol este cînd vine cineva și-ți bagă o cameră de vederi în ochi și-ți scuipă vorbe drept în față, de maniera cea mai vehementă cu putință. Așa, precum chichirău sau bot. La provocare. Provocare tefelistă, sport în care tefeleii devin din ce în ce mai performanți.

Să zicem că e la fel de nasol ca o mînă de copii tembeli să blocheze orașul și să clameze că vorbesc pentru o țară întreagă, încercînd să prostească tot globul că zeci de mii de tefelei sînt mai numeroși decît restul milioanelor de români.

Să zicem că nu e plăcut să vezi cum unii care care se zvîrcolesc în chinuri pentru respectarea legii de fapt încalcă legea, manifestînd fără autorizație și blocînd traficul și enervînd un oraș întreg cu tembelismele lor pe care ei le cred că sînt funny.

Să zicem că-i zice karma. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Sau, dacă îi faci, așteaptă-te să vină lichidele înapoi peste tine. „Hai înapoi, că am glumit cu…” Păi dacă ați glumit, acuma stați și la gluma asta, că e mișto. E la fel de lichidă ca și glumițele voastre.

Luați și înghițiți, că e libertate. Fiți toleranți și deschideți sufletul mare, să intre gluma cu ortodocșii care vin peste voi să vă spună cum să vă împreunați. Că și voi mergeți peste alții să le spuneți ce nasoi sînt și vi se pare că e mișto momentu.

Na, să vedeți cum e cu militantismul pe care ideologia sorosistă vă învață să-l îmbrățișați. Ați învățat de la workshopurile lui Soros că trebuie să vă spuneți punctul de vedere? Să faceți urît pentru ideile în care credeți? Vă place să protestați și să fiți vocali? Să fiți militanți pentru o cauză nobilă ? Na de-aici, să vedeți ce înseamnă să simți militantismul pe propria piele.

Na, luați de aici moment mișto, de toleranță și pace socială. Au intrat știrbii peste voi să vă arate că sînt și ei pe lumea asta. Go figure. Ce nasol. Ce dezastru. Cum de îndrăznesc? Ce mîrlani! Ce țărani! Ce medievali!! Doar noi, tefeleii superbi, avem voie să facem chestii de-astea tembele și tupeiste și enervante și vehemente și creative. Chichirău. Chichirău everywhere.

Drept concluzie știrbă și kaghebistă și comunistă și coruptă, să zicem că ar trebui poate să învățăm, în ceasul al treisprezecelea, cuvintele alea creștino-budisto-musulmane, inventate cu milenii în urmă de alți tefelei la vremea lor: „Trăiește și lasă să trăiască și pe alții”.

PS: Ironia locului e superbă. Incidentul cu pricina s-a petrecut la Muzeul Țăranului Român, cetate de valori creștine și tradiționale, locul unde țăranul a fost mitizat de maniera cea mai ficțională cu putință, iar crucile stau la loc de cinste pe pereți.”

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info