RSS

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

Tartorul cifrelor măsluite din G…

"După cazul Laurenți…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Mai are rost sa i se planga cineva ministrului culturii şi identităţii naţionale George Vladimir IVAŞCU, daca asta e mason?

Print Friendly, PDF & Email

Mai are rost sa i se planga cineva ministrului culturii şi identităţii naţionale George Vladimir IVAŞCU, daca asta e mason?

In toata aceasta vanzoleala din ultimele zile, cu actiuni clare prin care se incearca distrugerea unui simbol national si reper identitar cum este Muzeul Național al Țăranului Român, am cautat sa ma orientez catre o posibila raza de speranta, venita de unde de altfel, daca nu de la institutia suprema care decide soarta culturii românești, adica Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Numai ca atunci cand te uiti pe firma acestei institutii care ar trebui sa fie garantul si aparatoarea culturii si identitatii nationale, te cuprinde imediat disperarea si deznădejdea, din cauza ca dupa usa acestei institutii te asteapta un mason: George Vladimir IVAŞCU.

Mai are rost sa i se planga cineva ministrului culturii şi identităţii naţionale George Vladimir IVAŞCU, daca asta e mason?

Ei bine, cum naiba sa te plangi tocmai unui mason de niste actiuni desfasurate la Muzeul Țăranului Român ce reprezinta o mizerie si o batjocura la adresa imaginii taranului român? Te va asculta el, va rezona cu durerea ta, va empatiza el cu durerea care a lovit cumplit in ultimele zile in etosul român? Noua sincer ne vine destul de greu sa credem asta.

Fiecare scandal din România este pornit pentru a distrage atentia de la ceva mult mai important! Ce-o fi in spatele MŢR? Poate ca la conducerea Muzeului Național al Țăranului Român este nevoie de un ţăran român adevarat!

Dar asta o credem noi; masonul instalat la conducerea Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale credeti ca gandeste la fel, sau la comanda cine stie carei loje sau fratii, sau cum naiba s-o mai fi chemand organizatiile acelea oculte, unde oameni in toata firea se prostesc la lumina lumanarilor, imbracati in niste sortulete caraghioase?

Muzeul Național al Țăranului Român nu poate si nu are voie sa fie monopolizat doar de un grup oameni cu o anumita agenda obscura. Notiunea de “Național” din titulatura chiar nu va indica nimic, chiar nu aveti un simt al responsabilitatii si datoriei fata de apararea si protejarea valorilor culturale si identitare nationale?

Lila Passima, director interimar la Muzeul Național al Țăranului Român

Lila Passima, director interimar la Muzeul Național al Țăranului Român

Un ţăran ne-a propus o solutie pentru ceea ce se intampla in ultima vreme la Muzeul Național al Țăranului Român, o solutie pe care el o utilizeaza frecvent in gospodarie atunci cand ii înnebuneste căţeaua; un simplu “Marş fă de-acolo!” este suficient pentru a linisti atmosfera. Ingenios de simplu, nu?

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info