Mai are rost sa i se planga cineva ministrului culturii şi identităţii naţionale George Vladimir IVAŞCU, daca asta e mason?

Mai are rost sa i se planga cineva ministrului culturii şi identităţii naţionale George Vladimir IVAŞCU, daca asta e mason?

In toata aceasta vanzoleala din ultimele zile, cu actiuni clare prin care se incearca distrugerea unui simbol national si reper identitar cum este Muzeul Național al Țăranului Român, am cautat sa ma orientez catre o posibila raza de speranta, venita de unde de altfel, daca nu de la institutia suprema care decide soarta culturii românești, adica Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Numai ca atunci cand te uiti pe firma acestei institutii care ar trebui sa fie garantul si aparatoarea culturii si identitatii nationale, te cuprinde imediat disperarea si deznădejdea, din cauza ca dupa usa acestei institutii te asteapta un mason: George Vladimir IVAŞCU.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Mai are rost sa i se planga cineva ministrului culturii şi identităţii naţionale George Vladimir IVAŞCU, daca asta e mason?

Ei bine, cum naiba sa te plangi tocmai unui mason de niste actiuni desfasurate la Muzeul Țăranului Român ce reprezinta o mizerie si o batjocura la adresa imaginii taranului român? Te va asculta el, va rezona cu durerea ta, va empatiza el cu durerea care a lovit cumplit in ultimele zile in etosul român? Noua sincer ne vine destul de greu sa credem asta.

Fiecare scandal din România este pornit pentru a distrage atentia de la ceva mult mai important! Ce-o fi in spatele MŢR? Poate ca la conducerea Muzeului Național al Țăranului Român este nevoie de un ţăran român adevarat!

Dar asta o credem noi; masonul instalat la conducerea Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale credeti ca gandeste la fel, sau la comanda cine stie carei loje sau fratii, sau cum naiba s-o mai fi chemand organizatiile acelea oculte, unde oameni in toata firea se prostesc la lumina lumanarilor, imbracati in niste sortulete caraghioase?

Muzeul Național al Țăranului Român nu poate si nu are voie sa fie monopolizat doar de un grup oameni cu o anumita agenda obscura. Notiunea de “Național” din titulatura chiar nu va indica nimic, chiar nu aveti un simt al responsabilitatii si datoriei fata de apararea si protejarea valorilor culturale si identitare nationale?

Lila Passima, director interimar la Muzeul Național al Țăranului Român
Lila Passima, director interimar la Muzeul Național al Țăranului Român

Un ţăran ne-a propus o solutie pentru ceea ce se intampla in ultima vreme la Muzeul Național al Țăranului Român, o solutie pe care el o utilizeaza frecvent in gospodarie atunci cand ii înnebuneste căţeaua; un simplu “Marş fă de-acolo!” este suficient pentru a linisti atmosfera. Ingenios de simplu, nu?

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

O alternativa la partidele compromise de Soros: Partidul Neamul Romanesc

vin feb. 9 , 2018
O alternativa la partidele compromise de Soros: Partidul Neamul Romanesc Iata ca pe scena politica romaneasca s-a nascut mai nou un partid, inscris inca de pe 7 februarie 2018 la Tribunalul București, potrivit cotidianului Național, care anunta raspicat ca va fi cel mai inversunat adversar impotriva lui Soros si a ciracilor sai din […]
O alternativa la partidele compromise de Soros: Partidul Neamul Romanesc, Foto: facebook.com/partidulneamulromanesc/

Poate vă place și:

libris.ro