Terapia si educatia prin desen sunt foarte importante pentru dezvoltarea sanatoasa a copiilor

Terapia si educatia prin desen sunt foarte importante pentru dezvoltarea sanatoasa a copiilor

Terapia prin desen este o noua modalitate prin care psihologii au descoperit ca ii pot scapa pe copii sau pe tineri de anxietate. Cu toate ca nu exista o limita de varsta pentru aceasta terapie, copiii sunt mult mai receptivi la aceasta idee si rezultatele in cazul lor sunt cu mult mai spectaculoase.

Aveti niste copii mult prea energici, dar in acelasi timp si cu unele probleme de anxietate? Terapia prin desen ii poate ajuta sa-si rezolve si problemele cu anxietatea dar si sa comunica mai bine tot ceea ce simt. Chiar daca scopul acestei terapii nu este obtinerea unor opere de arta, ci mai curand o forma de relaxare, desenele copiilor ne ofera o fereastra spre sufletele lor, spre starea adevarata in care se gasesc ei pe plan emotional.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Ideala pentru copii: Masa de desen reglabilă

Terapia si educatia prin desen sunt foarte importante pentru dezvoltarea sanatoasa a copiilor

Sigur, in unele cazuri exista si exceptii, si puteti descoperi ca aveti printre membrii familiei un talent innascut cu inclinatie spre arta. Insa rolul terapiei prin desen este mai curand acela de a le schimba persoanelor vizate starea de dispozitie, de a-i scoate din depresie sau din alta stare de cadere sufleteasca, indreptandu-i catre o directie pozitiva.

Investitiile sunt minime, insa rezultatele sunt uneori cu adevarat spectaculoase. Chiar daca nu descoperiti vreun mic Picasso, veti putea observa schimbari vizibile in starea de dispozitie a copiilor, iar in plus li mai se dezvolta cat de cat si simtul artistic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Abjectie institutionalizata! Ungaria a participat pe frontul antisovietic cu o armata formata numai din români si alte naţionalităţi nemaghiare!

sâm feb. 17 , 2018
Abjectie institutionalizata! Ungaria a participat pe frontul antisovietic cu o armata formata numai din români si alte naţionalităţi nemaghiare! Raoul Șorban, în lucrarea Invazie de stafii (Editura Meridiane, 2003), ne informează următoarele: “Ungaria a participat la războiul antisovietic cu o armată – a II-a – compusă din 256 000 combatanţi, dintre care cca 150 […]
Armata a II-a a Ungariei, compusa din 256 000 combatanţi, dintre care cca 150 000 erau români, iar ceilalţi proveneau din rându­rile altor naţionalităţi

Poate vă place și:

libris.ro