Ponta tradeaza Romania pentru a ramane prieten cu PCM si UDMR

Ponta  este vinovat de tupeul si obraznicia celor de la UDMR si PCM din ultimul timp. Era clar ca buna ziua ca atata timp cat ii vei aduce la guvernare ei vor proceda ca de obicei si vor cere pana si luna de pe cer.

Daca in vara lui 2012 Ponta ii considera pe cei de la PCM extremisti acum ii ia in brate si le da functii si putere politica. Grupari extremiste maghiare au fost si inca mai sunt finantate cu bani de la bugetul de stat al Romaniei fara ca nici un politician sa ia masuri concrete. Manifestarile extremiste si sovine ale unor grupari sunt deja dincolo de limita bunului simt si s-a ajuns pana la manifestari de tip fascist.

De curand pe Facebook una dintre aceste grupari maghiare extremiste au creat o pagina cu caracter profund anti-roman si care incita la ura inter-etnica , la violente si  la manifestari iredentiste. Daca un prim ministru este de acord cu asa ceva si nu ia masuri atunci acest ministru nu merita sa fie acolo unde se afla si merita lapidat in piata publica a orasului ca un tradator ordinar de cea mai joasa speta !
Fiecare care se considera roman si tine la aceasta tara numita Romania ar trebui sa raporteze aceasta pagina pentru propaganda rasista si xenofoba :
https://www.facebook.com/pages/Anti-Rom%C3%A1nia/157295874377834?fref=ts

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Atata timp cat s-a trecut la amenintari fasciste de genul celei din imaginea care ilustreaza aceasta postare Romania se afla intr-un real pericol ! Cand iti este insultata merau tara , neamul si cultura cum sa nu raspunzi deloc la aceste obraznicii ?

Cand se ajunge la incalcarea Constitutiei acestei tari si se striga in gura mare de catre niste extremisti insulte care mai de care mai obscene la adresa romanilor si a Romaniei prim ministrul sta si ranjeste ca maimuta la membrii UDMR si PCM carora le-a dat functii si putere , pe  care i-a primit in guvernul Romaniei , tara pe care ei o scuipa si o insulta cu fiecare prilej si cu fiecare ocazie ?

Cat de mult mai are de gand Ponta sa tradeze interesele Romaniei ? Pana la ce limita se vor opri insultele si amenintarile gruparilor extremiste maghiare finantate chiar de la bugetul statului roman ?

Semnati Petitia pentru desfiintarea UDMR , partid cu manifestari iredentiste care submineaza puterea de stat si se afla in ilegalitate nefiind partid inregistrat ci un fel struto-camila , un ONG creat pe criterii etnice :

http://www.petitieonline.com/cerem_desfiintarea_udmr_pentru_subminarea_puterii_de_stat

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Deputatul Bogdan Diaconu: "Am pregatit deja proiectul de lege pentru desfiintarea UDMR

joi apr. 3 , 2014
Iata ca in Romania mai sunt si politicieni care au coloana vertebrala nu doar moluste ca prim sinistrul Victor Viorel Ponta. Deputatul Bogdan Diaconu  a afirmat ca are deja pregatit un proiect de lege pentru desfiintarea UDMR : ” …am pregătit deja proiectul de lege pentru desfiinţarea UDMR pe care […]
Deputatul Bogdan Diaconu: "Am pregatit deja proiectul de lege pentru desfiintarea UDMR

Poate vă place și:

libris.ro