libris.ro

Sfidare la nivel institutional a statului roman! Se face face propaganda secesionista sub masca promovarii turismului?

Sfidare la nivel institutional a statului roman! Se face face propaganda secesionista sub masca promovarii turismului?

Sfidare la nivel institutional a statului roman! Se face face propaganda secesionista sub masca promovarii turismului?

Desi atat instantele din Romania cat si cele europene au decis ca asa zisa constituire a Tinutului Secuiesc a fost ilegala, iar justitia a hotarat definitiv sa desfiinteze hotararile consiliilor locale care au initiat proiectul regiunii administrative autonome, iar Curtea de Justitie a UE a respins de asemenea definitiv autonomia pe criterii etnice, promotorii si intiatorii acestei idei nu renunta, si rostogolesc in continuare aceasta problema pe toate caile si sub toate pretextele in spatiul public, insistand atat de mult cu aceasta propaganda, incat in unele cazuri se ajunge la grave derapaje la nivel institutional.

Ce credeti ca s-a mai intamplat de curand? La Targul de Turism al Romaniei editia de primavara 2018 organizat la Romexpo, la standul organizat de catre Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita înființată de Consiliul Județean Harghita, se promoveaza … Ținutul Secuiesc, prin intermediul unui stand comun al județelor Harghita, Covasna și Mureș.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sfidare la nivel institutional a statului roman! Se face face propaganda secesionista sub masca promovarii turismului?

„La sfârșit de săptămână are loc târgul internațional de turism la București

Și în acest an Ținutul Secuiesc va fi promovat prin intermediul unui stand comun al județelor Harghita, Covasna și Mureș la târgul internațional de turism care se desfășoară în perioada 22-25 februarie la București. Oferta turistică a regiunii este întregită printr-o imagine vizuală comună și oferte turistice specifice.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita înființată de Consiliul Județean Harghita va fi prezentă la stand și va încerca să atragă în județul Harghita turiștii din capitală prin intermediul pliantelor și ofertelor turistice.”, scriu cei de la Consiliul Judetean Harghita pe pagina lor de Facebook

„„Târgurile de turism sunt un instrument pentru atingerea scopurilor, creșterii numărului de înnoptări prin intermediul mediului antreprenorial contribuindu-se la dezvoltarea economică a zonei. Evenimente cum ar fi Lăsata secului, pelerinajul de Rusalii de la Șumuleu-Ciuc, zilele județului, Zilele Ținutului Secuiesc sunt ocazii nu numai de a vizita regiunea, ci și implicare activă. Ne dorim să oferim experiențe, cum a fost vizita celor patru ambasadori cu ocazia sărbătorii de Lăsata secului”, a spus Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita.”

Nota noastra: Daca nu-si pot atinge scopurile dorite in mod oficial, autoritatile din Harghita incearca prin mijloace neoficiale sa-si continuie planurile ascunse? Sa fie oare o simpla coincidenta faptul ca in anul cand romanii isi sarbatoresc Centenarul Marii Uniri, autoritatile din Harghita promoveaza Tinutul Secuiesc, sau avem de a face cu o provocare evidenta si cu o sfidare la nivel institutional a Romaniei?

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info