RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Ce aveti de gand politicieni romani? Abandonati Careiul si il lasati prada maghiarizarii?

Print Friendly, PDF & Email

Ce aveti de gand politicieni romani? Abandonati Careiul si il lasati prada maghiarizarii? 

“Nici un parlamentar român din judeţul Satu Mare nu are birou pentru audienţe la Carei.În municipiul Carei şi-au deschis până în prezent birou parlamentar pentru audienţe senatorul Turos Lorand şi deputatul Erdei D. Istvan , ambii de la UDMR Satu Mare.

Nici unul dintre parlamentarii români din judeţul Satu Mare nu are cabinet la Carei. Românii din zona Carei care doresc să ia legătura cu aleşii din Parlamentul României trebuie să facă deplasarea ori la Satu Mare ori la Tăşnad”, scrie BuletindeCarei.ro.

Cu toate ca etnicii romanii repezinta aproape jumatate din populatia municipiului Carei, nici macar un parlamentar român nu are cabinet parlamentar in aceasta zona, iar daca românii intampina dificultati sau abuzuri institutionale sunt nevoiti sa se deplaseze tocmai pana la Satu Mare sau la Tăşnad pentru a putea lua legatura cu vreo unul dintre alesii din Parlamentul României.

Ce aveti de gand politicieni romani? Abandonati Careiul si il lasati prada maghiarizarii?

“Municipiul Carei  este oraşul cu conducere exclusiv UDMR. Suntem oraşul din România unde datele de contact ale instituţiei UAT Carei sunt oferite ca date de contact pentru preşedintele UDMR Carei.

Monumentul Ostaşului Român este înconjurat de o perdea forestieră de peste 9 m înălţime, este slab iluminat nocturn. În Sala Festivă a Primăriei Carei sunt pictate doar personaje maghiare  iar pentru reabilitare monumente româneşti nu a fost alocat niciun ban.”, scrie BuletindeCarei.ro

Nota noastra: Fata de gravele abuzuri institutionale antiromânesti din municipiul Carei, românii nu se pot nici macar adresa unui reprezentant parlamentar, sau sa faca aceste lucruri cunoscute in timp util unui oficial român care sa poata lua masurile legale care se impun. De ani buni observam ca acolo la Carei exista o tiranie institutionala, indreptata vadit impotriva intereselor etnicilor români. Asadar, ce aveti de gand politicieni romani? Abandonati Careiul si il lasati prada maghiarizarii?

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info