libris.ro

„Distrugerea și cucerirea României fără război”, o carte care sa trezeasca românii si reactia legitima de aparare a poporului românesc

„Distrugerea și cucerirea României fără război”, o carte care sa trezeasca românii si reactia legitima de aparare a poporului românesc

„Distrugerea și cucerirea României fără război”, o carte care sa trezeasca românii si reactia legitima de aparare a poporului românesc 

România, Trezeşte-te! Ti-ai facut chip cioplit si te inchini tocmai la cei care canta de zor din trambite lacuite de straini pentru a se darama zidurile Ierihonului romanesc. Cu cat mai dusmanos si mai toxic este cantaciosul care zbiara pentru a darama zidurile Romaniei, cu atat el este prezentat de o uriasa masina de propaganda ca fiind lumina care sa atraga efemeritatea spirituala a populatiei bastinase.

Luati-o de la zero, identificati falsele modele si valori, identificati antiromanismul, chiar si acolo unde jivinele se impopotoneaza ca papagalii cu trei tricoloruri puse unul peste altul, insa de sub care li se strecoara in numeroase randuri limba veninoasa precum a unei reptile a pustietatii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Distrugerea și cucerirea României fără război”, o carte care sa trezeasca românii si reactia legitima de aparare a poporului românesc

Va prezint o carte document, scrisa de col (r) Mircea Vâlcu-Mehedinți, o carte care descrie asaltul dat de tradatorii României in repetate randuri impotriva statului si a poporului român, o carte intitulata „Distrugerea și cucerirea României fără război”.

Este o carte care ar trebui sa ridice multora dintre români ceata de pe ochi si confuzia in ceea ce priveste adevarul despre cei care doresc numaidecat si numaidecat distrugerea României, actionand parsiv si sistematic pentru a-si atinge acest tel.

„Cum vom iesi din marasmul in care se scufunda tot mai mult o parte (cea mai numeroasa) a populatiei Romaniei, este greu de dat un raspuns.

Dusmanii si-au atins scopul: romanul nu mai crede in nici o institutie a statului, nu mai crede in cinstea vreunei personalitati si nici chiar in prietenul sau.

Peste tot pluteste blazarea, si sindromul necuvantatoarelor: indiferenta fata de ceea ce se petrece in jurul sau si chiar ce i se intampla lui, personal.

Ne-a coplesit lipsa de speranta, de demnitate, si de mandrie elementara, aceea de a fi Om…

Ambitia, aroganta, egoismul (ajuns la cel mai inalt grad de manifestare) si prostia pun stapanire pe tot mai multi cetateni romani. Fiecare nu se gandeste decat cum sa se imbogateasca foarte rapid, indiferent prin ce mijloace.

Educatia, chiar elementara, lasa mult de dorit, badaranismul ii caracterizeaza pe tot mai multi dintre cei ce populeaza aceasta tara. Nu mai exista respect fata de batrani, fata de cei in neputinta.

Nici invatatorii sau profesorii nu mai dau educatie tinerilor vlastare, incredintate lor spre modelare, pentru a-i face oameni de nadejde. Si nici parintii, ocupati cu munca sau cu afacerile, nu-i mai intereseaza copiii lor. Acest rau a devenit mentalitate.

Dar cum am ajuns in aceasta situatie, care pare fara iesire? Se zice ca pestele de la cap se strica, iar capul nostru, al Romaniei, il formeaza conducatorii nostri. Ei sunt cei care dau tonul si dirijeaza gloatele. Ei sunt vinovatii!

Aceste capete s-au stricat, sunt urat mirositoare. Put. Maladia a devenit epidemie. Au inceput sa-i imbolnaveasca si pe cei cu care sunt in contact.

Singurul antidot este in mana si in puterea celor imuni. Ei trebuie sa-i vindece pe acesti maladivi, sau, daca se dovedesc a fi incurabili, trebuie scosi in afara societatii si inchisi in sanatorii speciale, pentru totdeauna, sa nu-i mai contamineze si pe altii… Sa dispara din viata cotidiana! Numai asa societatea se va insanatosi. Mai greu, dar, este posibil.

…si de la coada se curata…

Daca nu reactionam acum, in ultimul minut al ceasului al doisprezecelea, vom fi, in continuare, aceeasi multime ignoranta, care se ghideaza dupa proverbul, nesanatos:

„Mai bine cu raul, decat cu foarte raul”.”, se arata in descrierea cartii

Update: Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest autor, postam un clip video din anul 2014 din timpul Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice ŞTIINŢĂ-ISTORIE-INTELLIGENCE, un eveniment la care au participat un numar impresionant de personalitati din domenii diferite.

Autor: Fandel Mihai

Glasul.info


Pentru că am fost întrebați cum se poate ajunge în posesia acestei cărți, am vorbit cu autorul care ne-a transmis următoarele amănunte:

Cărțile pot fi comandate la mirciulica1931@gmail.com

1. În București, la persoane fizice sau instituții, cărțile se aduc personal (Este necesară denumirea străzii, nr, bloc, scară, apartament, interfon – ziua, ora, mijloc de transport în comun, stația de mașină, tramvai metrou), persoană de contact. Modul de plată al exemplarelor vândute în provincie- ramburs.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la Glasul.info Director General la MAGAZIN CRITIC Președinte la Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România Consultant Media la Comunitatea Identitară Iași Contact: fandelmihai@glasul.info