RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noua Dreapta: “UDMR, un ONG care incită la violență”

Print Friendly, PDF & Email

Noua Dreapta: “UDMR, un ONG care incită la violență”

Prin intermediul unui comunicat al biroului sau de presa, Noua Dreapta solicita autoritatilor din România sa ia de urgenta masuri impotriva UDMR, o uniune pe care o considere un “ONG aflat ilegal în Parlamentul României” si care ” incită la violențe stradale și nesupunere statală, amenințând cu evenimente similare celor din Târgu Mureș din anul 1990″.

“În data de 13 decembrie 2014. domnul Kelemen Hunor, președintele UDMR, a declarat la Târgu Mureș, cităm: ”Trebuie să continuăm pe această cale pas cu pas pentru a recupera pământul natal. Această alianţă (UDMR) a fost creată acum 25 de ani ca să lucreze pentru noi şi după 25 de ani e nevoie de această alianţă.”

Noua Dreaptă dorește să informeze organele abilitate ale statului român și cetățenii că această declarație este una prin care ONG-ul aflat ilegal în parlamentul României, a recunoscut că principalul său obiectiv este acela de a reda Ardealul Ungariei.

Această afirmație vine după ce în luna iulie a acestui an, domnul Hunor și-a dat demisia de onoare de la conducerea ministerului culturii în semn de protest față de decizia unilaterală a guvernului de a contesta la Tribunalul UE doua inițiative ale Ungariei privind minoritățile etnice sau lingvistice. Inițiativele vizau extinderea competențelor UE în domenii ce țin de suveranitatea statelor membre.

Așadar domnul Hunor și-a dat demisia de onoare în calitatea sa de maghiar, pentru că ONG-ul a cărui interese le sprijină nu este deacord cu suveranitatea românilor în propria lor țară, servind pe cale de consecință interesele statului maghiar.”, se arata in comunicatul Noii Drepte

Noua Dreapta: “UDMR, un ONG care incită la violență”

“Noua Dreaptă dorește să atragă atenția tuturor românilor și nu numai, că acest ONG (UDMR) incită la violențe stradale și nesupunere statală, amenințând cu evenimente similare celor din Târgu Mureș din anul 1990.

Noua Dreaptă îi roagă pe români să nu răspundă acestor provocări decât prin instrumente legale. UDMR-ul încearcă prin toate instrumentele de 25 de ani să dezmembreze România dar noi trebuie să rămânem uniți și să cerem instituțiilor statului să respecte legea.

În conformitate cu articolul 394 din Codul Penal, *TRĂDAREA* reprezintă:

”Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin:

a) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine;

b) subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului;

c) *aservire faţă de o putere sau organizaţie străină;*

d) *ajutarea unei puteri sau organizaţii străine pentru desfăşurarea unei activităţi ostile împotriva securităţii naţionale,*

*se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani *şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

Noua Dreaptă cere justiției din România să ia de urgență măsuri pentru sancționarea domnului Kelemen Hunor în conformitate cu legile țării și amintește românilor că NAȚIONALISM nu înseamnă extremism ci iubire de Neam și Țară, Limbă, Tradiții, Valori Românești și de Sfânta Credință Ortodoxă.

BIROUL DE PRESĂ AL NOII DREPTE”, mai adauga cei de la Noua Dreapta


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline