La Carei, extremistii unguri nu se sfiesc nici macar atunci cand fac remarci profund rasiste la adresa românilor!

La Carei, extremistii unguri nu se sfiesc nici macar atunci cand fac remarci profund rasiste la adresa românilor, Foto: BuletindeCarei.ro

La Carei, extremistii unguri nu se sfiesc nici macar atunci cand fac remarci profund rasiste la adresa românilor!

Un român care lucreaza pe continentul african a avut parte de niste comentarii cu tenta rasista din partea unui apropiat al primarului din Carei, potrivit BuletindeCarei.ro.

Cunoastem in mare parte, adesea prin intermediul presei, cazurile in care diverse persoane publice din România au facut niste declaratii nefericite in urma carora CNCD-ul s-a autosesizat aproape in regim de urgenta, cu toate ca poate in unele cazuri afirmatiile celor in cauza erau discutabile, neincadrandu-se chiar perfect in ceea ce am defini multi dintre noi ca fiind discriminare, ci mai curand in categoria declaratiilor critice cu privire la anumite aspecte din societate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ei bine, nu la fel de repede se autosesizeaza sau se „lasa” sesizati cei de la CNCD in cazul unor declaratii antiromânesti. In vreme ce in cazurile unor plangeri / reclamatii facute recent de catre diferite minoritati de pe teritoriul României am vazut reactii ultrarapide din partea lor, fata de actiunile de discriminare intreprinse impotriva etnicilor români noi nu am remarcat aceeasi mobilizare din partea acestei institutii.

La Carei, extremistii ungurii nu se sfiesc nici macar atunci cand fac remarci profund rasiste la adresa românilor!

„Cei doi consilieri personali ai primarului Kovacs ies din nou în presă cu atacuri la adresa  celor care fac  dezvăluiri despre activitatea administraţiei pe care o conduce, pe modelul Cine nu e cu noi e împotriva noastră.

 Persoanele cu spirit civic sunt băgate în malaxorul presei de casă şi supuse oprobiului public! Hăituite, hărţuite şi denigrate.

Szasz, consilierul personal al primarului Kovacs, care jigneşte intelectualii români care lucrează în Africa, vrea să aplice la Carei tactica de la Sătmar pentru a scăpa de persoanele incomode.”, scrie BuletindeCarei.ro

Si intr-adevar, cele sustinute de BuletindeCarei.ro se confirma, din comentariile publicate de catre jurnalistii din Carei reiesind clar ofensele si invectivele aduse la adresa unui român care lucreaza in Africa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info