RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

La Carei, extremistii unguri nu se sfiesc nici macar atunci cand fac remarci profund rasiste la adresa românilor!

Print Friendly, PDF & Email

La Carei, extremistii unguri nu se sfiesc nici macar atunci cand fac remarci profund rasiste la adresa românilor!

Un român care lucreaza pe continentul african a avut parte de niste comentarii cu tenta rasista din partea unui apropiat al primarului din Carei, potrivit BuletindeCarei.ro.

Cunoastem in mare parte, adesea prin intermediul presei, cazurile in care diverse persoane publice din România au facut niste declaratii nefericite in urma carora CNCD-ul s-a autosesizat aproape in regim de urgenta, cu toate ca poate in unele cazuri afirmatiile celor in cauza erau discutabile, neincadrandu-se chiar perfect in ceea ce am defini multi dintre noi ca fiind discriminare, ci mai curand in categoria declaratiilor critice cu privire la anumite aspecte din societate.

Ei bine, nu la fel de repede se autosesizeaza sau se “lasa” sesizati cei de la CNCD in cazul unor declaratii antiromânesti. In vreme ce in cazurile unor plangeri / reclamatii facute recent de catre diferite minoritati de pe teritoriul României am vazut reactii ultrarapide din partea lor, fata de actiunile de discriminare intreprinse impotriva etnicilor români noi nu am remarcat aceeasi mobilizare din partea acestei institutii.

La Carei, extremistii ungurii nu se sfiesc nici macar atunci cand fac remarci profund rasiste la adresa românilor!

“Cei doi consilieri personali ai primarului Kovacs ies din nou în presă cu atacuri la adresa  celor care fac  dezvăluiri despre activitatea administraţiei pe care o conduce, pe modelul Cine nu e cu noi e împotriva noastră.

 Persoanele cu spirit civic sunt băgate în malaxorul presei de casă şi supuse oprobiului public! Hăituite, hărţuite şi denigrate.

Szasz, consilierul personal al primarului Kovacs, care jigneşte intelectualii români care lucrează în Africa, vrea să aplice la Carei tactica de la Sătmar pentru a scăpa de persoanele incomode.”, scrie BuletindeCarei.ro

Si intr-adevar, cele sustinute de BuletindeCarei.ro se confirma, din comentariile publicate de catre jurnalistii din Carei reiesind clar ofensele si invectivele aduse la adresa unui român care lucreaza in Africa.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info