Recompensele si privilegiile acordate denigratorilor valorilor Romaniei sunt numeroase. Medalia "Mihai Eminescu" a fost acordata celor care l-au denigrat pe Eminescu!, FOTO: captura ecran TVR
Cum sunt cu adevarat specimenele “culte” pe care multi snobi le considera “elita”
In ultimii ani, a aparut o adevarata inflatie de denigratori ai neamului românesc. Stau la coada indivizi precum Patapievici, Boia, Plesu, Cartarescu, Gherman, Dan Alexe si multi altii, pentru a denigra zilnic tot ce este mai sfant din fibra neamului românesc. De ce? Cine stie cu adevarat? Fie din ura impotriva neamului românesc, fie din oportunism, din lichelism, cert este insa ca o fac de ani buni, sistematic si parsiv, erijandu-se insa in acelasi timp in faruri calauzitoare pentru cei care cauta lumina in aceasta epoca intunecata a deznadejdii.
Cu toate ca de-a lungul vremii, diversi jurnalisti, bloggeri sau alte persoane din viata publica româneasca au venit cu dovezi evidente ale tradarii si ale antiromânismului acestor personaje, exista inca o mare masa de oameni care sunt inca puternic incatusati de catre propaganda “mainstream”.
Cum o fi sa admiri indivizi precum Patapievici sau Cartarescu care duc o lupta mizerabila impotriva lui Eminescu? Cât de ridicol o fi sa te autointitulezi naționalist român, dar sa-l admiri pe antiromânul Dan Alexe? Idem Boia, Patapievici & Comp.?
Nu poti sa spui ceva de aceste specimene “culte” pe care multi snobi le considera “elita”, caci imediat te ataca unii cu deja vesnicile marote: ba ca esti PSD-ist, ca aperi coruptii, ca esti pro-rus, pro-martieni sau alte “pro-uri”… Insa scroafa e moarta de mult timp in cotet, ba chiar e intrata si in putrefactie, insa multi par a avea carlige stranse bine pe nas, ca in menghina, care ii impiedica sa simta duhoarea si pestilentialitatea propagandei subtile antiromânesti.
Iata de pilda ce simpatii avea candva Mircea Cărtărescu:
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…
Leave a Comment