Gelu Vișan: “Este pentru prima dată când văd Statul Paralel speriat. Klaus Iohannis crede că se folosește de Statul Paralel, dar este el folosit și manipulat”

Gelu Vișan: “Este pentru prima dată când văd Statul Paralel speriat. Klaus Iohannis crede că se folosește de Statul Paralel, dar este el folosit și manipulat”

Urmarind ceea ce se intampla la varful conducerii in SUA, Gelu Vișan prevede ca in viitorul cat mai apropiat vom asista la sfarsitul “Statului Paralel” din Romania.

Dupa cum bine stim, si Statele Unite ale Americii s-au confruntat cu un mare scandal public legat de un stat paralel al lor, pe care americanii insa l-au numit “deep state”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cand cauti sa vezi ce a reprezentat statul paralel pentru americani, ajungi sa constati ca mai degraba acolo s-a avut de a face cu un fenomen ale carui manifestari are niste adevarate rezonante oculte.

“In the United States, the term “deep state”, describes a form of cabal that coordinates efforts by government employees to influence state policy without regard for democratically elected leadership”(Ambinder, Marc; Grady, D.B. (2013). Deep State: Inside the Government Secrecy Industry)

Gelu Vișan: “Este pentru prima dată când văd Statul Paralel speriat. Klaus Iohannis crede că se folosește de Statul Paralel, dar este el folosit și manipulat”

Statul Paralel se prăbușește.
Este pentru prima dată când văd Statul Paralel speriat. In ultima vreme a avut numai înfrângeri. Ar trebui să spunem câteva nume dintre cei care sunt la vârful lui, într-o ordine deloc întâmplătoare:
George Maior, Lucian Pahonțu, Florian Coldea, Laura Codruța Koveși.

Lor li se adaugă generalul Dumbravă împreună cu o mulțime de generali alți ofițeri activi și în rezervă din SRI, ofițeri SPP care execută ordinele lui Pahonțu, Livia Stanciu alături de mulți judecători acoperiți și executanții Lazăr și procurorii, și o mulțime de acoperiți din politică și din toate instituțiile Statului. Nu l-am trecut pe generalul Oprea între primii pentru că el este în eșalonul doi, între executanți, ca și Ponta, care primea guvernul de la Maior în plic închis, ca și Blaga, unul din oamenii de bază.

Capii Statului Paralel sunt în primul eșalon, Maior-Pahonțu-Coldea, cu brațul cu Pușcăria-Laura Codruța Koveși, susținuți intens și activ de ofițeri CIA, de ambasadorul SUA și de o grămadă de alți ofițeri despre care o să mai vorbim.

Klauss Iohannis crede că se folosește de Statul Paralel, dar este el folosit și manipulat, de Maior și Pahonțu, în mod special, ” sfătuitorul de taină”, dar și de LCK și de alții. Face fix aceeași greșeală ca și Traian Băsescu, care a mers și e obligat să meargă și acum pe mâna lui Maior-Coldea-Koveși, bine “sfătuit” la vremea lui de Pahonțu. De fapt acesta este rolul lui Pahonțu în Statul Paralel: să se ocupe de președinți și de partidele de la putere și din opoziție. Dar despre el o să mai vorbim.”, scrie Gelu Visan pe facebook

Nu mica ne-a fost mirarea sa constatam ca in secolul XVI, un alt Iohannis (n.r. Johann Reuchlin), a publicat doua carti tocmai despre Cabala. Sa fie doar o simpla coincidenta? Poate. Dar ce facem cu definitia data pentru “deep state” de mai sus? Potrivit careia statul paralel sau “statul profund” ar fi o forma de cabala?

Gelu Vișan: "Este pentru prima dată când văd Statul Paralel speriat. Klaus Iohannis crede că se folosește de Statul Paralel, dar este el folosit și manipulat"
Gelu Vișan: “Este pentru prima dată când văd Statul Paralel speriat. Klaus Iohannis crede că se folosește de Statul Paralel, dar este el folosit și manipulat”

Eduard Helvigh nu face parte din Statul Paralel, el are “fetișuri” cu Societatea Deschisă a lui Soroș, dar cariera lui a fost influențată de Maior și Dâncu( mâna dreaptă a lui Maior), de aceea, într-o anumită măsură, nu vrea/poate să facă curățenie în SRI, unde Dumbravă face legea pe partea de acoperiți în Justiție, Presă, Economie și Societate Civilă. Pe de altă parte Dâncu încearcă să scape singur, e un caz separat.

Venirile intempestive ale lui Maior și Coldea la Comisia SRI nu sunt întâmplătoare. Frica “defectării” lui Dragnea, de presa a cărei jurnaliști spărgeau ușa din Băneasa (și de la Pahonțu, spun eu)-care trebuie urecheată, la situația puturoasă din DNA Prahova și din DNA în general, la plecarea lui Coldea, indecizia lui Tarcea, care când e cu Sistemul-când nu, ruperea protocoalelor, dar mai ales faptul că mulți au început să vorbească, arată Statul Paralel în ipostaza unei curve dezbrăcate de hainele scumpe și vezi că i se fleșcăie carnea când rămâne goală.

După lovitura năprasnică primită de Coldea de la Helvigh, Statul Paralel a încercat cu Ponta-Grindeanu, a scos oamenii în stradă, Maior a țipat că cei care vorbim suntem cu rușii, Pahonțu îl ține în căpăstru cât poate pe Iohannis, Koveși face conferințe de presă ca o divă, Dogioiu face spume la gură la propriu și vrea exterminare, Liiceanu ridică ode, dar parcă nimic nu se mai leagă. Ies pe sticlă președinți, foști președinți și ne spun că Koveși este Slujirea Pură și trebuie să rămână pe poziție, și totuși “curva” ( Statul Paralel) nu-și mai merită banii, se clatină din toate încheieturile; amenință, sperie, încearcă să reia controlul, dar nu-și revine.

Colac peste pupăză, unul pe care-l aducea Ponta să taie porcul și să aducă vinul, s-a hotărât să nu mai fie de acord cu guvernele Maior-Pahonțu-Coldea, l-a doborât și pe Grindeanu și pe Tudose și are ambiția să pună în principal (majoritatea) doar membri de partid, fie ei și din Teleorman.

Poți să le reproșezi orice lui Carmen Dan sau Dăncilă, dar că sunt acoperite-nu, iar modul ingenuu prin care Teodorovici a spus că face ceva pe diploma de la SRI, chiar îi scoate din minți; ba peste toate, a și început să vorbească cum un guvern întreg i-a fost dat de Maior în plic lui Ponta.

Aici este o problemă, pe care Traian Băsescu trebuie să și-o rezolve: Maior era șef la SRI, Pahonțu controla milimetric majoritatea parlamentară împreună cu Blaga-cel care sigur nu a făcut nimic în 2012, dar și cu Oprea.

Este clar ca lumina zilei că Maior-Coldea-Pahonțu-Blaga-Oprea au doborât guvernul Ungureanu-PD-L, știu și am spus-o cu referire la Blaga de atunci, am fost în acea zi, l-am și prevenit cu patru zile înainte pe MRU, într-o discuție de două ore-iar el, alt deștept, a plecat din țară în loc să vorbească cu parlamentarii.

Rămâne întrebarea: cum au putut să doboare guvernul Ungureanu cu Băsescu Președinte? Aici doar Traian Băsescu ar putea răspunde.
Faptul că Maior, în seara în care a căzut guvernul MRU, avea pregătit guvernul Ponta, lucru pe care l-am aflat aseară de la Dragnea, faptul că Traian Băsescu l-a numit instantaneu pe Ponta, îmi arată că Statul Paralel l-a dat jos pe MRU ca să-l pună pe Ponta și și-a făcut propriul guvern.

Primul Guvern Ponta a fost Primul Guvern integral Maior-Coldea-Pahonțu-Oprea, guvernul Statului Paralel, adică fix cei care-l dăduseră jos pe MRU.

A urmat dezastrul de la localele din 2012 și suspendarea lui Traian Băsescu, făcută de același Stat Paralel.

A doua suspendare a lui Traian Băsescu a fost pregătită și făcută chiar de oamenii lui, Maior-Coldea-Pahonțu-Oprea-Koveși, de Blaga știam și am spus-o de atunci, motiv pentru care Blaga a turbat pe mine și m-a scos de pe toate listele, îl bănuiam și pe Pahonțu care nu s-a mai agitat atâta în Parlament la suspendare, dar și pe Maior.

Practic, 2012 a fost anul în care Statul Paralel decisese să scape de Băsescu, lucru confirmat pe deplin aseară de Dragnea, scos țap ispășitor după referendum, pentru a nu se prinde Băsescu cine l-a suspendat de fapt. (Același lucru se întâmplă și acum, când sub Traian Băsescu, la PMP, este plin de ofițeri care așteaptă să iasă la pensie la Congres, pentru ca Statul Paralel să preia cu totul PMP)
Dezastrul cel mai mare vine însă din SUA.

Fix de unde se așteptau mai puțin: Donald Trump l-a executat pe Tillerson, iar sprijinul pe care-l Statul Paralel în frunte cu Maior-Coldea-Pahonțu-Koveși la CIA și ambasadorul Klem, se prăbușește odată cu el, pentru că schimbarea lui Klem, care a fost salvat în iarnă de Tillerson peste voința lui Trump, devine o certitudine care se va materializa foarte rapid, cu o întârziere de trei luni față de ce am spus eu, dar nu bănuiam la momentul respectiv că Tillerson i se va opune lui Trump.

Aceasta este însă lovitura de grație pe care o primește Statul Paralel:
Pierderea “șefului” direct al lor, fostul CIA și Klem, ceea ce înseamnă, la propriu, Începutul Destrămării Marii Mizerii a ceea ce va fi fost Statul Paralel în România.”, a mai adaugat Gelu Visan pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Un român din Transilvania a binecuvantat inceputurile orasului Odesa, oficiind ceremonia religioasa de infiintare a orasului

lun mart. 19 , 2018
Un român din Transilvania a binecuvantat inceputurile orasului Odesa, oficiind ceremonia religioasa de infiintare a orasului Se vorbeste putin despre Gavriil Bănulescu-Bodoni in Odesa, un român nascut in Transilvania, la Bistrița, iar in rarele ocazii cand se mai vorbeste de el, acesta este prezentat ca fiind de origine greaca sau de alta […]
Un român din Transilvania a binecuvantat inceputurile orasului Odesa, oficiind ceremonia religioasa de infiintare a orasului

Poate vă place și:

libris.ro