Societate

Achitat definitiv dupa ce a stat patru luni in arest preventiv! Fostul director ROMARM Dan Tache, inca o victima a bolsevismului justitiar?

Achitat definitiv dupa ce a stat patru luni in arest preventiv! Fostul director ROMARM Dan Tache, inca o victima a bolsevismului justitiar?

Anticii se ghidau dupa principiul „Lex mala lex nula”, adica „o lege proasta nu-i lege”. Dupa ce vezi ca o persoana a stat peste patru luni prin arest preventiv, pentru a fi acum achitata definitiv, incepi parca sa te gandesti ca anticii erau oarecum mai privilegiati decat in noi in ceea ce priveste problemele legate de justitie? Cum asa? Pai la ei nu era prezenta sintagma aceasta de „justitie independenta”. Justitia nu putea scapa si s-o ia razna pe campuri, cum o ia de o buna bucata de vreme in Romania.

Fostul director ROMARM Dan Tache a primit achitare la Curtea de Apel Brasov in dosarul in care DNA l-a acuzat de instigare la abuz in serviciu, potrivit luju.ro.

Achitat definitiv dupa ce a stat patru luni in arest preventiv! Fostul director ROMARM Dan Tache, inca o victima a bolsevismului justitiar?

Bine, acum n-o fi tocmai o decizie pe placul fanilor talibanismului justitiar, insa daca in cele din urma Curtea de Apel Brasov l-a achitat definitiv pe fostul director ROMARM Dan Tache, acum ramane bineinteles intrebarea ce se va intampla cu prejudiciile aduse imaginii sale, umilinta publica indurata, distrugerea carierei sale si practic a intregii sale vieti, dupa un asemenea circ mediatic la care a fost supus.

Daca se va indrepta la randul sau impotriva nedreptatii la care a fost supus, atat pentru perioada de peste patru luni in care a fost tinut in arest preventiv cat si pentru celelalte pierderi provocate de bolsevismul justitiar, cine va plati toate oalele sparte? Nu cumva tot noi cei multi, contribuabilii fara vina? Dar poate ca nu suntem chiar fara vina, pentru ca gloatele care cer cu manie proletara sa le fie acordate puteri dumnezeiesti acestor justitiari, au creat niste mici dictatori prin institutiile de forta…

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

13 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

20 de ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

20 de ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

o zi ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

2 zile ago