RSS

Apologia crimei împotriva români…

Orice formă de discr…

Boris Volosatâi, directorul CMR …

O surpriză foarte pl…

Președintele PER: "Hans Klemm, p…

Președintele PER, do…

La 18 septembrie 1938 era inaugu…

Data de 18 septembri…

Transport public gratuit pentru …

Duminică, 22 septem…

Semnal de alarmă: OUG 64/209 ado…

Mișcarea politică „R…

Laurian Stănchescu: Denunț publi…

"Denunț public pentr…

Un ziar ia atitudine față de dis…

Un ziar din România …

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

FLORII ÎNLĂCRIMATE PENTRU RĂSTIGNIŢII DE LA FÂNTÂNA ALBĂ

Print Friendly, PDF & Email

FLORII ÎNLĂCRIMATE PENTRU RĂSTIGNIŢII DE LA FÂNTÂNA ALBĂ

”Doamne, dă-ne dragoste între fraţi”

Prin voia Atotputernicului, primăvara acesata am început cea mai tristă săptămână, Marea Săptămână a patimilor, a durerii şi trădării săvârşite de Iuda, cu drumul ce-l parcurgem în fiecare an spre mucenicii noştri din pădurea Varniţei.

Cea mai tragică dată din calendarul martirajului românesc, 1 aprilie, s-a suprapus cu Duminica Floriilor, sărbătoarea unui mic răgaz de bucurie, a intrării triumfale a Mântuitorului în cetatea Ierusalimului.

Dar şi în această luminată zi tot ce înfloreşte şi se primeneşte în jurul nostru, şi-a înrourat bucuria cu lacrimi pentru pomenirea românilor al cărui dor de libertate şi-a găsit mormântul la Fântâna Albă.

Din sângele lor au răsărit şi au crescut lăstarii dragostei noastre pentru neam şi Ţară, aşa cum bobul de grâu, căzând în pământ, aduce roadă cu moartea sa.

Cititi intreg articolul pe ZorileBucovinei.com

 


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL