libris.ro

Incatusat dupa ce a sfidat si jignit politia: „Mie mi-e frică de Poliția Română, că am văzut că sunteți pedofili”

Incatusat dupa ce a sfidat si jignit politia: „Mie mi-e frică de Poliția Română, că am văzut că sunteți pedofili”

Incatusat dupa ce a sfidat si jignit politia: „Mie mi-e frică de Poliția Română, că am văzut că sunteți pedofili”

Nu mai exista eveniment public in care sa nu-si faca aparitia prin diferite forme si cei de la #Rezist. In timpul festivalului Spotlight 2018, de pe o cladire invecinata, protestatarii #Rezist au proiectat mesajul #Rezist pe cladirea Muzeului de Arta si pe Monumentul Revoluției.

Fortele de ordine au incercat identificarea celor care au facut acest lucru, insa s-au lovit de refuzul de a se legitima a lui Cristian Mihai Dide, care le-a spus politistilor sa pastreze distanta fata de el, sustinand ca : „mi-e frică de Poliția Română, că am văzut că sunteți pedofili”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Incatusat dupa ce a sfidat si jignit politia: „Mie mi-e frică de Poliția Română, că am văzut că sunteți pedofili”

Dupa refuzul de a se legitima si invectivele adresate la adresa politistilor, acestia au luat decizia de a-l imobiliza si incatusa pe protestatarul #Rezist Cristian Mihai Dide.

Potrivit cugetliber.ro,  Cristian Mihai Dide a fost „recompensat” cu 2.600 de RON de catre Politia Municipala pentru actiunile sale din timpul festivalului Spotlight 2018.

Nu toata lumea s-a lasat manipulata de videoclipul postat de membrii si simpatizantii #Rezist, care s-au autovictimizat pentru a atrage ura internautilor asupra politistilor.

„Consider ca multora le este greu sa iasa un pic din context si sa gandesca pentru ei insisi. Intr-adevar traim intr-o tara cu multe probleme, dar tot videoclipul mi se pare ca a fost astfel aranjat incat Politia Romana sa primeasca toata ura.

Sa spui „mie mi-e frica de Politia Romana ca am vazut ca SUNTETI pedofili” mi se pare o jignire fara indoiala iar domnisoara/doamna care filma, spre final spune „nu i-a facut pe ei pedofili, a spus doar ca in Politia Romana sunt pedofili” fapt care m-a lasat cu un gust foarte amar avand in vedere ca maturitatea din spusele ei a fost aproape neexistenta.

Poate nici cei doi agenti nu au actionat foarte corect dar daca ar fi incercat sa lase toata atitudinea impertinenta sigur nu s-ar fi sfarsit asa.”, a scris Maria Chirilescu pe youtube

„Nu dezinformati! Motivul retinerii a fost refuzul legitimarii, nu faptul ca a proiectat mesajul. Conform art. 2 al Legii 61/1991 „constituie contraventie refuzul unei persoane de a da relații pentru stabilirea identității sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliției, la cererea ori la invitația justificată a organelor de urmărire penală sau de menținere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuțiilor de serviciu”.”, a scris Rares Petrescu pe youtube

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info