Progresistii de la Ziarul de Iaşi au fost luati la ochi de presa centrala: “Securitatea comunistă a învins”
Intr-un articol in care se straduiesc sa arate cat de mizerabil este atacul celor de la R22 la adresa unor personalitati care se regaseau pe o lista din arhiva fostei securitati comuniste, cei de la cotidianul.ro ajung sa-i ia la ochi si pe “securicii” progresisti de la Ziarul de Iaşi.
Dupa asa zisa dezvaluire a celor de la R22, Ziarul de Iaşi a publicat pe prima sa pagina ca ilustratie pentru lista cu turnatori, o imagine a profesorului Ioan Caproşu, fostul decan al Facultăţii de Istorie. Insa cei de la cotidianul.ro remarca ceva foarte interesant. In vreme ce poza profesorului Ioan Caproşu e pusa cap de afis, nu acelasi lucru se intampla si cu Daniel Condurache, actual prorector al Universităţii „Gh. Asachi“, prezent si el pe o lista similara.
Progresistii de la Ziarul de Iaşi au fost luati la ochi de presa centrala: “Securitatea comunistă a învins”
De o buna bucata de vreme, cei de la Ziarul de Iaşi par a fi intr-un soi de intrecere cu USR si cu alte soiuri de progresisti, precum si cu alti “#haştagieni”, mai ales atunci cand vine vorba de atacuri la adresa valorilor conservatoare, la ortodoxie, la nationalism, erijandu-se pe plan local intr-un adevarat far al marxismului cultural, raspandindu-şi “lumina” neomarxismului catre mase.
Nu este sarbatoare creştin ortodoxa mai importanta la care cei de la Ziarul de Iaşi sa nu-şi verse veninul, sau macar sa scuipe putin, sa zgaraie, sa faca ei macar vreo remarca tendentioasa sau sa mai arunce niste invective “voalate” la adresa ortodoxiei, a “habotnicilor ortodocşi”, a familiei traditionale si a retrograzilor care nu vor sa primeasca “lumina” progresismului propovaduita de barzii marxismului cultural de la ZDI.
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
Showing 1-8 of 13 Books
Istoria ilustrata a Transilvaniei
By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures
By: Silvestru Moldovan
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria
By: Silvestru Moldovan
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat
By: Corvin Lupu
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate
By: Dimitrie Bejan
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale
By: Tiberiu Tudor
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor
By: Gică Manole
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.