libris.ro

Cum „reeduca” presa progresista politicienii care „renunta” la corectitudinea politica

Cum „reeduca” presa progresista politicienii care „renunta” la corectitudinea politica

Cum „reeduca” presa progresista politicienii care „renunta” la corectitudinea politica…

In cel mai pur stil de inspiratie „proletaro-progresista”, Ziarul de Iasi ii da imediat peste labute unui politician local inregimentat in PNL pentru „neobrazarea” sa de a-si manifesta o opinie solidara cu cei peste 3 milioane de „fanatici religiosi”, asa dupa cum ii caracterizase in discursul sau steril, chiar presedintele Klaus Iohannis.

Marius Sorin Dangă, fost viceprimar PNL, intr-o postare de pe facebook, a salutat decizia luata de Camera Deputatilor cu privire la initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei pentru redefinirea familiei, potrivit Ziarul de Iasi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[quote style=”4″ author=”Marius Sorin Dangă”]Una dintre cele 3 milioane de semnături e a mea. Da, pe tema familiei, sunt un conservator şi salut decizia luată astăzi de Camera Deputaţilor[/quote]

Cum „reeduca” presa progresista politicienii care „renunta” la corectitudinea politica

Cum „reeduca” presa progresista polticienii din Romania: in urma atacului lansat de catre Ziarul de Iasi impotriva politicianului Marius Dangă de la PNL care postase pe Facebook ca si el este unul dintre cei peste 3 milioane de semnatari ai petitiei pentru o familie normala si ca saluta recenta decizie luata de catre Camera Deputatilor in acest caz, politicianul si-a sters postarea de pe reteaua de socializare (n.r. cel putin noi n-am putut s-o gasim, nici pe contul sau personal, nici pe pagina de politician). 

In articolul postat de catre cei de la Ziarul de Iasi sunt prezentate numai opinii impotriva politicianului, culese „pe alese” dintre comentariile unor utilizatori de pe reteaua de socializare, exact ca pe vremea cand politicienii erau infierati public daca nu aveau opinii „sanatoase”, care sa se armonizeze ideologic revolutiei marxismului cultural.

Mai mult, la articolul postat de catre Ziarul de Iasi, sistemul de apreciere al comentariilor este masluit (n.r. comentariile nu pot primi aprecieri) pentru a nu fi vizibila dezaprobarea cititorilor fata de practicile evidente ale publicatiei. 

[info]Marxismul occidental si marxismul oriental (ideile, societatea, cultura) [/info]

Cateva dintre comentariile cititorilor acestui articol sunt de altfel edificatoare:

[quote style=”4″ author=”Iosif”]Rusine ZDI! Cum mai incercati voi sa manipulati opinia publica! Pe langa faptul ca uneori cenzurati si opiniile decente, dar care nu va apara ideologia marxistoida, mai manipulati si sistemul de apreciere al comentariilor. Aruncati in spatiul public vorbe goale de continut si fara rost, despre democratie, deontologie si alte asemenea lucruri, insa aveti de fapt apucaturi de inspiratie bolsevica.
[/quote] [quote style=”4″ author=”Calin”]Multi n-am stiut la timp,dar daca ar fi sa se repete petitia asta, ar semna-o de doua ori mai multa lume.. Marius, nu te lasa intimidat de cei care pretind ca iti respecta dreptul la opinie, dupa care te insulta[/quote] [quote style=”4″ author=”Ionut”]Ce gunoi de ziar. Incredibil! O sa-l privesc cu mai multa atentie pe acest politician, de azi inainte.[/quote] [quote style=”4″ author=”Cocos”]Si cine semneaza acest articol de inspiratie proletara, gen „cine nu e cu noi, e impotriva noastra”? N-are curaj, injura de dupa gard..[/quote] [quote style=”4″ author=”Un cetatean”]Felicitari, d-nule! Sunteti roman verde, demn urmas al inaintasilor care ne-au aparat tara de straini![/quote]

Nota noastra: Nu-i de mirare ca avem atat de multi politicieni romani lipsiti de coloana vertebrala. Cand chipurile mai exista si cate un politician roman care sa ia pozitie si sa-si exprime cu fermitate o opinie, acesta este imediat atacat de catre vesnicii manipulatori din mass media. Atat timp cat politicienii nu-si vor apara cu fermitate propriile opinii si convingeri pe care ei le considera corecte, sunt slabe sperante pentru redresarea clasei politice din Romania. Cat despre aceasta „reeducare” de prost gust, dupa dogmele marxismului cultural, pe care o initiaza o buna parte din presa marxistoida din Romania, acest lucru reprezinta deja un fenomen care altereaza intr-un mod deosebit de negativ societatea romaneasca in ultima vreme, iar rezultate dezastruoase se vad din pacate din ce in ce mai mult in tot mai multe domenii din Romania…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info