RSS

Protestatarii din Piața Victorie…

,,Dacă am timp mâine…

La 30 septembrie 1831 era întocm…

În 1831, Iordache Go…

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Ce-avem în fruntea României? Un urs nătâng pedalând “pas cu pas” o bicicletă șchioapă către … Europa

Print Friendly, PDF & Email

Ce-avem în fruntea României? Un urs nătâng pedalând “pas cu pas” o bicicletă șchioapă către … Europa

Întreabă cineva ce părere avem despre proaspăta ieșire pe bicicletă a lui Iohannis.

Păi ce părere să ai? Un urs nătâng pe bicicletă, caruia doar un joben viu colorat îi mai lipsea dacă tot voia să fie cât de cât amuzant. Așa n-a reușit decât să fie încă o data penibil!

Din când în când, ursul este scos din bârlogul de la TreiCoceni de către partenerul strategic, obligat să urce pe bicicletă și să-și facă numărul de urs circar. Ieșirea din această seară se numară printre numerele sale obișnuite de circ, fără prea multe elemente de dificultate.

De altfel nici partenerul strategic nu-l suprasolicită. Îl scoate numai când și când, atunci când este imperativ nevoie să capteze atenția amatorilor de circ… politic(!?).

Ce-avem în fruntea României? Un urs nătâng pedalând “pas cu pas” o bicicletă șchioapă către … Europa

Numai că ursul acesta circar a devenit în timp atât de previzibil, încât majoritatea spectatorilor știu de dinainte ce număr o să facă. Cei care l-au observat cu o mai mare atenție ba chiar anticipează mișcările sale privind la ce comenzi îi sunt date ursului de către partenerul strategic.

Spre ce ne îndreptăm conduși de către acest urs nătâng pe bicicletă? Cine știe? Că asta nu vorbește niciodată despre viitorul României; el are idei putine și fixe. Auzi de la el doar Europa, politici europene, directive europene, parteneri și …”românii lui”. Dar cu ăilalți, cu ăia cum ramâne circarule?

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare



Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info