RSS

Nicolae Voiculeț: A apărut parti…

Sistemul a început s…

Semnal de alarmă: Bolnavii croni…

Multe spitale au fos…

Cerem guvernului, tuturor autori…

Sfântul Apostol Andr…

Viziunea liberală: Pensiile nu v…

"Curtea Constituţion…

De 1 Decembrie, privirea către E…

De 1 Decembrie, priv…

Claudiu Târziu: Acum 30 de ani a…

Claudiu Târziu: Acum…

Cultura pe timpuri de pandemie: …

Cultura pe timpuri d…

Harta României Întregi va fi arb…

Harta României Între…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

USR vrea printr-un proiect legislativ ca pe ambalajele medicamentelor homeopate să scrie cu majuscule: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”

Print Friendly, PDF & Email

USR vrea printr-un proiect legislativ ca pe ambalajele medicamentelor homeopate să scrie cu majuscule: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”

Mintea nu chiar atât de tânără și nici pe atât de frumoasă a USR-iștilor a clocit o nouă gogomănie: cei de la USR vor ca prin intermediul unui proiect legislativ să impună inscripționarea medicamentelor homeopate cu un mesaj în care să fie scris cu majuscule următorul text: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”.

Concret, este vorba de o propunere de modificare a Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, prin care să se impună măsura specificată mai sus. Același proiect legislativ al USR mai prevede și ca atunci când se va face publicitate pentru acest gen de produse, de medicamente homeopate, să fie adăugată o avertizare scrisă și sonoră formulată după cum urmează: “Acesta este un produs homeopat neatestat medical, fără efecte dovedite asupra sănătății.”

Inițiatorii acestei propuneri legislative sunt Wiener Adrian, Mihai Goțiu,  Presadă Florina – Raluca și George-Edward Dircă, toți 4 parlamentari de la USR.

Nota noastră: cu ceva ani în urmă, niște inteligenți cu inițiative asemănătoare au încercat să facă o revoluție alimentară la nivel european, susținând că produse precum usturoiul, menta și altele alimente despre care omenirea știa de secole că sunt benefice pentru sănătate, ar fi din contră, un pericol pentru omenire. Acum vin acești Mucușori Dani să-și întindă indicațiile în domeniul sănătății, încercând noi experimente cu poporul român.

De ani buni, România a devenit un imens laborator în care sunt testate tot felul de experimente ideologice, politice, sociale, justițiare, culturale. Acum se pare că s-a ajuns la faza de experimente pe domeniul sănătății.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PAYPAL
email: RFBURSA@gmail.com

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info