USR vrea printr-un proiect legislativ ca pe ambalajele medicamentelor homeopate să scrie cu majuscule: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”

USR vrea printr-un proiect legislativ ca pe ambalajele medicamentelor homeopate să scrie cu majuscule: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”

Mintea nu chiar atât de tânără și nici pe atât de frumoasă a USR-iștilor a clocit o nouă gogomănie: cei de la USR vor ca prin intermediul unui proiect legislativ să impună inscripționarea medicamentelor homeopate cu un mesaj în care să fie scris cu majuscule următorul text: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”.

Concret, este vorba de o propunere de modificare a Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, prin care să se impună măsura specificată mai sus. Același proiect legislativ al USR mai prevede și ca atunci când se va face publicitate pentru acest gen de produse, de medicamente homeopate, să fie adăugată o avertizare scrisă și sonoră formulată după cum urmează: “Acesta este un produs homeopat neatestat medical, fără efecte dovedite asupra sănătății.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Inițiatorii acestei propuneri legislative sunt Wiener Adrian, Mihai Goțiu,  Presadă Florina – Raluca și George-Edward Dircă, toți 4 parlamentari de la USR.

Nota noastră: cu ceva ani în urmă, niște inteligenți cu inițiative asemănătoare au încercat să facă o revoluție alimentară la nivel european, susținând că produse precum usturoiul, menta și altele alimente despre care omenirea știa de secole că sunt benefice pentru sănătate, ar fi din contră, un pericol pentru omenire. Acum vin acești Mucușori Dani să-și întindă indicațiile în domeniul sănătății, încercând noi experimente cu poporul român.

De ani buni, România a devenit un imens laborator în care sunt testate tot felul de experimente ideologice, politice, sociale, justițiare, culturale. Acum se pare că s-a ajuns la faza de experimente pe domeniul sănătății.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Partidul Noua Dreaptă cere oficialităților de la București și din Țară să nu mai aprobe nici o manifestare cu caracter șovin, iredentist sau revizionist pe teritoriul României

joi mai 10 , 2018
Nu există niciun rezumat deoarece acesta este un articol protejat.

Poate vă place și:

libris.ro