RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

USR vrea printr-un proiect legislativ ca pe ambalajele medicamentelor homeopate să scrie cu majuscule: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”

Print Friendly, PDF & Email

USR vrea printr-un proiect legislativ ca pe ambalajele medicamentelor homeopate să scrie cu majuscule: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”

Mintea nu chiar atât de tânără și nici pe atât de frumoasă a USR-iștilor a clocit o nouă gogomănie: cei de la USR vor ca prin intermediul unui proiect legislativ să impună inscripționarea medicamentelor homeopate cu un mesaj în care să fie scris cu majuscule următorul text: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”.

Concret, este vorba de o propunere de modificare a Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, prin care să se impună măsura specificată mai sus. Același proiect legislativ al USR mai prevede și ca atunci când se va face publicitate pentru acest gen de produse, de medicamente homeopate, să fie adăugată o avertizare scrisă și sonoră formulată după cum urmează: “Acesta este un produs homeopat neatestat medical, fără efecte dovedite asupra sănătății.”

Inițiatorii acestei propuneri legislative sunt Wiener Adrian, Mihai Goțiu,  Presadă Florina – Raluca și George-Edward Dircă, toți 4 parlamentari de la USR.

Nota noastră: cu ceva ani în urmă, niște inteligenți cu inițiative asemănătoare au încercat să facă o revoluție alimentară la nivel european, susținând că produse precum usturoiul, menta și altele alimente despre care omenirea știa de secole că sunt benefice pentru sănătate, ar fi din contră, un pericol pentru omenire. Acum vin acești Mucușori Dani să-și întindă indicațiile în domeniul sănătății, încercând noi experimente cu poporul român.

De ani buni, România a devenit un imens laborator în care sunt testate tot felul de experimente ideologice, politice, sociale, justițiare, culturale. Acum se pare că s-a ajuns la faza de experimente pe domeniul sănătății.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info