USR vrea printr-un proiect legislativ ca pe ambalajele medicamentelor homeopate să scrie cu majuscule: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”

USR vrea printr-un proiect legislativ ca pe ambalajele medicamentelor homeopate să scrie cu majuscule: “Acest produs nu are efecte asupra sănătății”

Mintea nu chiar atât de tânără și nici pe atât de frumoasă a USR-iștilor a clocit o nouă gogomănie: cei de la USR vor ca prin intermediul unui proiect legislativ să impună inscripționarea medicamentelor homeopate cu un mesaj în care să fie scris cu majuscule următorul text: „Acest produs nu are efecte asupra sănătății”.

Concret, este vorba de o propunere de modificare a Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, prin care să se impună măsura specificată mai sus. Același proiect legislativ al USR mai prevede și ca atunci când se va face publicitate pentru acest gen de produse, de medicamente homeopate, să fie adăugată o avertizare scrisă și sonoră formulată după cum urmează: „Acesta este un produs homeopat neatestat medical, fără efecte dovedite asupra sănătății.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Inițiatorii acestei propuneri legislative sunt Wiener Adrian, Mihai Goțiu,  Presadă Florina – Raluca și George-Edward Dircă, toți 4 parlamentari de la USR.
[alert-success]

Nota noastră: cu ceva ani în urmă, niște inteligenți cu inițiative asemănătoare au încercat să facă o revoluție alimentară la nivel european, susținând că produse precum usturoiul, menta și altele alimente despre care omenirea știa de secole că sunt benefice pentru sănătate, ar fi din contră, un pericol pentru omenire. Acum vin acești Mucușori Dani să-și întindă indicațiile în domeniul sănătății, încercând noi experimente cu poporul român.

De ani buni, România a devenit un imens laborator în care sunt testate tot felul de experimente ideologice, politice, sociale, justițiare, culturale. Acum se pare că s-a ajuns la faza de experimente pe domeniul sănătății.

[/alert-success]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info