RSS

Aurelian Pavelescu: "Ce au facut…

Aurelian Pavelescu: "…

Incredibil! Un partid desprins d…

Incredibil! Un partid…

Restaurarea habitatului râurilor…

Restaurarea habitatul…

Eugen Teodorovici: "Este de neac…

Eugen Teodorovici: "E…

Străinii nu vor mai putea deține…

Străinii nu vor mai p…

Siegfried Mureșan are dreptate! …

Siegfried Mureșan are…

Încă un caz de bolșevism: obscen…

Încă un caz de bolșev…

Presa israeliană: Merkel i-a cer…

Presa israeliană: Mer…

Monumentul Eroilor din Primul Ră…

Monumentul Eroilor di…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
m@dd laptop
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

La 24 mai 1875 era constituit Partidul Național Liberal. Azi, unii români susțin că acel partid nu mai există

Print Friendly, PDF & Email

La 24 mai 1875 era constituit Partidul Național Liberal. Azi, unii români susțin că acel partid nu mai există 

Un partid istoric cu o sonoritate care altădată impunea respect și considerație din partea adversarilor politici numai la simplul auz al numelui său, este aflat de ani buni într-o degringoladă continuă, dar parcă mai rău decât acum n-a fost niciodată pentru liberali.

Data de 24 mai 1875, momentul istoric la care a fost constituit Partidul Național Liberal, printre membrii fondatori fiind: Ion C. Brătianu, M. Kogălniceanu, M.C. Epureanu, ar trebui în mod normal să constituie un prilej pentru actualii liberali din România de a sărbători faptul că sunt cea mai veche formațiune politică de plaiurile mioritice. Cu toate acestea, partidul se găsește momentan într-o criză cum greu a mai trăit vreodată în întreaga sa istorie.

Dacă la alegerile generale din decembrie 1937 PNL înregistra la nivelul României Mari un procent de 35,92% din voturile românilor, cele mai multe voturi fiindu-le acordate liberalilor din acele vremuri, în mod paradoxal chiar din Moldova, în prezent unii români susțin că acel partid de fapt nici nu mai există, și că impostorii din zilele noastre care-și spun liberali și-au trădat nu numai principiile, ci de asemenea “au uitat de Patrie, de Neamul Românesc și de Dumnezeul Părinților lor“.

Solidarizarea „Comitetului de Execuție a PNL” cu Oligofrenul lor Președinte, dar și cu cel din Dealul Cotroceniului, este un semn și dovadă ca PNL nu mai există!

Partidul Bratienilor a devenit o Cocină irespirabilă, din Troaca căreia #Soros și Oculta Anticristă a #NeoMarxiștilor de la Bruxelles își hrănește Dobitoacele care și-au vândut Sufletele pe 30 de Arginți!

Dobitoace pe care #Oculta Anticristă le expune Rușinii și Disprețului Public și pe care nu ezită și nu va ezita să le sacrifice atunci când interesele lor Malefice le-o vor cere.

Așa cum se întamplă acum cu Nechematul din frunte PNL, L.Orban!
Azi este sacrificat Orban, mâine va veni rândul lui Coldea, Kovesi, Johannis fără vreo deosebire.

Toți Nemernicii din jurul Troacei „Ispitelor” lui #Soros care au uitat de Patrie, de Neamul Românesc și de Dumnezeul Părinților lor și s-au ridicat împotriva lor, vor ajunge să cunoască judecata și pedeapsa Oamenilor și a lui Dumnezeu!” (sursa: ioncoja.ro, text primit de la Nicolaie Silviu)

Nota noastră: un argument care poate veni în sprijinul afirmației celor care spun că PNL ( Partidul Național Liberal) veritabil nu mai există, este și ultima ispravă a liberalilor de la Satu Mare care l-au exclus pe consilierul Adrian Cozma din partid, pentru simplu motiv că acesta a solicitat ca monumentele românești din oraș să aibă parte de același tratament și apreciere ca și cele mai maghiare, și să fie puse potrivit legii în valoare într-un mod corespunzător. Cât de național mai poate fi considerat un partid care-și exclude membrii la “sugestia” celor de la UDMR?

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline