(VIDEO) Vrei să afișezi drapelul românesc? Ți se răspunde sfidător: „Nu provocați maghiarii!”

(VIDEO) Vrei să afișezi drapelul românesc? Ți se răspunde sfidător: „Nu provocați maghiarii!”

Românii vor să amplaseze un catarg românesc la Carei. Răspunsul primarului UDMR-ist: ,,NU provocaţi maghiarii!,,

Drapelul României este considerat „o provocare” la Carei, pe pământ românesc! Inițiativa de a amplasa un catarg românesc la Carei este considerată o provocare de către primarul Municipiului Carei, a cărui declarație halucinantă este următoarea: „Nu provocați maghiarii!”

Nu! Românii de la Carei nu cer să facă asta autoritățile locale, ci sunt dispuși să ducă la bun sfârșit această inițiativă românească acum in an centenar, prin eforturile și pe cheltuiala lor, având nevoie din partea primarului doar de o banală autorizație! Răspunsul primarului municipiului Carei, membru UDMR, Eugen Kovacs, nu este tocmai unul pe care l-ai aștepta în mod obișnuit de la un slujbaș al statului român.

[one_half]


Ardealul pamant romanesc (problema Ardealului vazuta de un american)
[/one_half]

Inițiativa românilor din Carei de a ridica un catarg românesc in localitate se lovește de refuzul autorităților locale sub diverse pretexte.

Să-ți spună cineva în propria ta țară ca este o provocare să ridici steagul țării pe un catarg, asta deja ni se pare de noaptea minții! În ce țară trăim domnule Iohannis, domnule Dragnea și toți ceilalți politicieni din fruntea statului român?

[alert-success]

Se vor autosesiza oare cei de la CNCD cu privire la acest act instituțional de discriminare la adresa românilor? Sau această instituție ignoră tocmai discriminările împotriva majorității acestui popor?

[/alert-success]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns