RSS

(VIDEO) Morcov cu tot cu frunze …

Aflați în vizită în …

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: "Opriț…

Diana IOVANOVICI-ŞOŞ…

Eminescu să ne judece! 132 de an…

Marți, 15 iunie 2021…

(VIDEO) Singurul senator care a …

Joi, 10 iunie 2021, …

VICTORIE după 74 de ani! Parlame…

Parlamentul Românie…

Vrei să-i "mulțumești" senatorul…

Vrei să-i "mulțumeșt…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Unii români s-au lăsat contaminați de propaganda subliminală cu “viniturile”, făcută de către antiromâni. Nu vă lăsați dezbinați!

Print Friendly, PDF & Email

Unii români s-au lăsat contaminați de propaganda subliminală cu “viniturile”, făcută de către antiromâni. Nu vă lăsați dezbinați! 

“Toţi se tem, şi Europa şi Moscova de o Românie unită. De aceea se şi introduc fel şi fel de diversiuni între români pentru a nu se putea coagula ceva trainic, special pentru a menţine şi accentua dezbinarea. Toţi au nevoie să fure bunurile şi pământurile României bogate.”, spunea părintele Justin Pârvu.

Și într-adevăr, în perioada postdecembristă am văzut deja o sumedenie de exerciții zilnice de amploare prin care se încearcă dezbinarea românilor din diferite provincii ale țării, fie prin intermediul presei audio vizuale, a presei scrise, a rețelelor de socializare, publicarea de cărți, reviste sau alte publicații.

Din când în când, suntem martorii chiar a unor adevărate campanii, adesea puse în scenă extrem de profesionist și de manipulator, semn că în spatele lor stau deosebite eforturi de ordin logistic și financiar.

Așa cum în mediul natural, nici o făptură, nici măcar cea care îți vine la prima vedere s-o consideri insignifiantă, nu este complet fără rost, tot așa trebuie fiecare român considerat măcar o micuță cărămidă care stă la baza statului unitar național român. Dezbinarea nu face decât să lase breșe și vulnerabilități în toată această construcție națională.

O crenguță singură este foarte ușor de rupt, însă un mănunchi de crenguțe deja devine o provocare de netrecut. Să strângem într-un mănunchi național, în loc de crenguță după crenguță, român după român. Numai atunci când solidaritatea națională va fi aidoma mănunchiului de crenguțe, acela va fi momentul în care vom putea îndepărta trădatorii de neam și de țară, iar România va înflori!

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info