libris.ro

Unii români s-au lăsat contaminați de propaganda subliminală cu „viniturile”, făcută de către antiromâni. Nu vă lăsați dezbinați!

Unii români s-au lăsat contaminați de propaganda subliminală cu „viniturile”, făcută de către antiromâni. Nu vă lăsați dezbinați! 

„Toţi se tem, şi Europa şi Moscova de o Românie unită. De aceea se şi introduc fel şi fel de diversiuni între români pentru a nu se putea coagula ceva trainic, special pentru a menţine şi accentua dezbinarea. Toţi au nevoie să fure bunurile şi pământurile României bogate.”, spunea părintele Justin Pârvu.

Și într-adevăr, în perioada postdecembristă am văzut deja o sumedenie de exerciții zilnice de amploare prin care se încearcă dezbinarea românilor din diferite provincii ale țării, fie prin intermediul presei audio vizuale, a presei scrise, a rețelelor de socializare, publicarea de cărți, reviste sau alte publicații.

Din când în când, suntem martorii chiar a unor adevărate campanii, adesea puse în scenă extrem de profesionist și de manipulator, semn că în spatele lor stau deosebite eforturi de ordin logistic și financiar.

Așa cum în mediul natural, nici o făptură, nici măcar cea care îți vine la prima vedere s-o consideri insignifiantă, nu este complet fără rost, tot așa trebuie fiecare român considerat măcar o micuță cărămidă care stă la baza statului unitar național român. Dezbinarea nu face decât să lase breșe și vulnerabilități în toată această construcție națională.

O crenguță singură este foarte ușor de rupt, însă un mănunchi de crenguțe deja devine o provocare de netrecut. Să strângem într-un mănunchi național, în loc de crenguță după crenguță, român după român. Numai atunci când solidaritatea națională va fi aidoma mănunchiului de crenguțe, acela va fi momentul în care vom putea îndepărta trădatorii de neam și de țară, iar România va înflori!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info