RSS

(VIDEO) Prima ediție a Școlii de…

Prima ediție a Școli…

TABARA DE VARĂ 2021, PAROHIA FĂL…

   Cu binecuvântarea…

Biserica din lemn de la Putna e …

Oamenii de știință d…

Abund Berry. Povestea unui brand…

Povestea Abund Berry…

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

PNL își exclude românii patrioți la cererea UDMR-ului? În încercarea de a curta UDMR, PNL-ul se arată dispus să excludă anumiți lideri sau membri “naționaliști”!

Print Friendly, PDF & Email

PNL își exclude românii patrioți la cererea UDMR-ului? În încercarea de a curta UDMR, PNL-ul se arată dispus să excludă anumiți lideri sau membri “naționaliști”!

Ultimele redute de conștiință națională și patriotică ce stau încă nedoborâte printre liberali, sunt vizate pentru viitoare excluderi din partid, totul numai pentru a le face pe plac celor de la UDMR.

Dacă la nivel național PNL-ul a criticat uneori public politicile celor de la UDMR, la nivel local există o simbioză trădătoare, în defavoarea intereselor și drepturilor democratice ale comunității românești. Sunt numeroase exemplele de trădare ale filialor locale ale PNL care au sprijinit politica revoltătoare a celor de la UMDR, atât în cele trei județe din inima țării cât și în județele din nord vestul României.

Pas cu pas ( n.r. așa cum îi place celui propulsat de PNL în funcția de președinte), trădările celor de la PNL față de comunitatea românească se tot adună, de la mici trădări și compromisuri rușinoase, până la trădări cu adevărat odioase, prin acceptarea și complicitatea la niște acțiuni revoltătoare din partea unor UDMR-iști cu manifestări și acțiuni de-a dreptul șovine.

În fiefurile UDMR, filialele locale ale PNL nu doar că s-au predat cu totul, ci ba chiar sunt dispuse să facă și epurări ideologice în rândul propriilor membri pentru a le face pe plac liderilor UDMR-iști.

Până când cred liderii liberali că va merge cu această atitudine duplicitară? Dublul standard folosit de către PNL, uneori chiar și față de proprii săi membri care au demnitatea și curajul să apere interesele neamului românesc, dovedește că formațiunea politică liberală se îndepărtează tot mai mult de idealurile fondatorilor acestui partid istoric.

Biet partid liberal, unde-ți sunt Brătienii, unde-ți sunt făuritorii de istorie, unde-ți sunt întregitorii de patrie, întregitorii de neam?

Fandel Mihai

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info