libris.ro

Cum să te ferești de otrăvurile din fructe și legume: un dispozitiv care vă poate proteja sănătatea

Cum să te ferești de otrăvurile din fructe și legume: un dispozitiv care vă poate proteja sănătatea

Puțini sunt cei care nu au auzit până acum de amenințările care se ascund până și în simplele fructe și legume pe care le cumpărăm. Din cauza metodelor moderne pentru sporirea productivității în agricultură, dar în aceeași măsură și tot mai nocive, fructele și legumele din comerț obținute prin ajutorul agriculturii intensive în care sunt folosite diverse substanțe chimice, au ajuns în unele cazuri să conțină pesticide sau alte substanțe nocive într-o cantitate care ne poate pune sănătatea în pericol.

Diferența de gust și miros între fructele și legumele bio și cele obținute prin agricultura intensiva, oricum sunt ca de la cer la pământ. Pentru o persoană născută într-un mediu în care consumă încă din copilărie numai produse bio, fructele și legumele care se găsesc în comerț și provin din așa numita agricultură intensivă, sunt pur și simplu … necomestibile. Un trăitor printre curpenii de roșii, vinete, ardei grasi, sau alte legume și fructe, poate recunoaște un fruct sau o legumă bio chiar și numai după miros, aspect și gust.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dar pentru cei născuți între betoane și blocuri care se înalță spre cer, care n-au avut niciodată în viața lor ocazia să se trezească în fiecare dimineață cu mirosul straturilor de verdețuri și mirodenii din fața casei, sau cu mirosul natural al fructelor și legumelor date în pârguială, ce e de făcut?  Există o soluție și pentru ei! Acum au apărut pe piață dispozitive electronice capabile să măsoare nivelul de nitrați și radiații din fructe și legume și carne.

Greentest este un asemenea dispozitiv electronic capabil să măsoare nivelul de nitrați și radiații din fructe și legume și carne. De asemenea, cu acest dispozitiv poate fi detectat nivelul de radiații dintr-un obiect sau poate fi măsurat totalul solidelor dizolvate în apa (TDS). Cu ajutorul a 2 sonde se poate verifica într-un timp extrem de scurt, de aproximativ 3 secunde, nivelul de nitrați din fructe, legume și carne. Iar în 10 secunde poate fi testat și nivelul de radiații din obiecte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info