RSS

La 30 septembrie 1831 era întocm…

În 1831, Iordache Go…

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cum să te ferești de otrăvurile din fructe și legume: un dispozitiv care vă poate proteja sănătatea

Print Friendly, PDF & Email

Cum să te ferești de otrăvurile din fructe și legume: un dispozitiv care vă poate proteja sănătatea

Puțini sunt cei care nu au auzit până acum de amenințările care se ascund până și în simplele fructe și legume pe care le cumpărăm. Din cauza metodelor moderne pentru sporirea productivității în agricultură, dar în aceeași măsură și tot mai nocive, fructele și legumele din comerț obținute prin ajutorul agriculturii intensive în care sunt folosite diverse substanțe chimice, au ajuns în unele cazuri să conțină pesticide sau alte substanțe nocive într-o cantitate care ne poate pune sănătatea în pericol.

Diferența de gust și miros între fructele și legumele bio și cele obținute prin agricultura intensiva, oricum sunt ca de la cer la pământ. Pentru o persoană născută într-un mediu în care consumă încă din copilărie numai produse bio, fructele și legumele care se găsesc în comerț și provin din așa numita agricultură intensivă, sunt pur și simplu … necomestibile. Un trăitor printre curpenii de roșii, vinete, ardei grasi, sau alte legume și fructe, poate recunoaște un fruct sau o legumă bio chiar și numai după miros, aspect și gust.

Dar pentru cei născuți între betoane și blocuri care se înalță spre cer, care n-au avut niciodată în viața lor ocazia să se trezească în fiecare dimineață cu mirosul straturilor de verdețuri și mirodenii din fața casei, sau cu mirosul natural al fructelor și legumelor date în pârguială, ce e de făcut?  Există o soluție și pentru ei! Acum au apărut pe piață dispozitive electronice capabile să măsoare nivelul de nitrați și radiații din fructe și legume și carne.

Greentest este un asemenea dispozitiv electronic capabil să măsoare nivelul de nitrați și radiații din fructe și legume și carne. De asemenea, cu acest dispozitiv poate fi detectat nivelul de radiații dintr-un obiect sau poate fi măsurat totalul solidelor dizolvate în apa (TDS). Cu ajutorul a 2 sonde se poate verifica într-un timp extrem de scurt, de aproximativ 3 secunde, nivelul de nitrați din fructe, legume și carne. Iar în 10 secunde poate fi testat și nivelul de radiații din obiecte.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info