RSS

(VIDEO) Prima ediție a Școlii de…

Prima ediție a Școli…

TABARA DE VARĂ 2021, PAROHIA FĂL…

   Cu binecuvântarea…

Biserica din lemn de la Putna e …

Oamenii de știință d…

Abund Berry. Povestea unui brand…

Povestea Abund Berry…

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Liviu Pleșoianu: “Dragă Hans (Klemm), în absența unui Președinte de țară și a unui ministru de Externe, nu ai fost expulzat și declarat persona non grata până acum”

Print Friendly, PDF & Email

Deputatul Liviu Pleșoianu răspunde obrăzniciilor recente ale lui Hans Klemm, printr-o postare prin care taxează ieșirile în decor ale diplomatului american.

Amestecul și intruziunea într-unele dintre cele mai importante afaceri interne ale statului român din partea așa zisului diplomat al SUA la București, sunt aspru criticate de către deputatul Liviu Pleșoianu.

“Dragă Hans (Klemm),

Partea bună este că, până la urmă, ți se va încheia prin pura scurgere a timpului mandatul în România. Partea proastă este că, în absența unui Președinte de țară și a unui ministru de Externe, nu ai fost expulzat și declarat persona non grata până acum.

Pentru toate ieșirile tale în decor, care nu au nicio treabă cu diplomația sau, măcar, cu bunul-simț, ar fi trebuit să fii trimis la plimbare de multă vreme. Faptul că ești încă aici, că respiri încă aerul acestei țări, că pășești în continuare pe pământul străbunilor noștri – asta este dovada cea mai clară a gradului de SCLAVIE în care a ajuns să cadă și să decadă România. Dacă nu am fi ajuns atât de jos, dacă nu ne-am fi obișnuit să fim tratați ca o colonie în devălmășie, tu ai fi fost nevoit să pleci de multă vreme de aici. Fără a ți se permite să te mai întorci…

Cum îți permiți să le spui românilor cu cine au și cu cine nu au voie să voteze!? Cum îți permiți să te exprimi aprobator atunci când ANAF-ul lui Cioloș evacuează spre închidere 5 televiziuni!? Cum îți permiți să cerți tu Parlamentul României pentru că NU e de acord să vă dăm vouă GRATIS RESURSELE NOASTRE de la Marea Neagră!?

Vom vedea cine va veni în locul tău în curând. Dacă SUA înțeleg cu adevărat halul în care au adus această țară prin acapararea timp de cel puțin zece ani a instituțiilor de forță din România, dacă Administrația TRUMP înțelege că ambasadorii americani din siajul lui Obama au dus la cele mai de jos cote încrederea românilor în SUA, dacă Administrația TRUMP e informată (de alții, nu de tine, Hans!) just despre faptul că fostul șef FBI, Robert Mueller, nu e doar cel care îl anchetează stupid pe Președintele Americii, dar este și cel care îi învăța în 2006 pe Kovesi, Coldea și Maior să-i intercepteze MASIV pe români – atunci Administrația TRUMP va trimite în România un ambasador adevărat, care nu se va revărsa dincolo de matca-i diplomatică!

Oricum, dragă Hans, îmi va rămâne totuși frustrarea de a nu se fi suprapus mandatul tău peste momentul în care voi fi fiind eu în măsură să trimit acasă un pseudo-diplomat lipsit complet de bun-simț și de autocontrol…

#HansKlemmGoHOME”, a scris Liviu Plesoianu pe facebook

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info