Liviu Pleșoianu: „Dragă Hans (Klemm), în absența unui Președinte de țară și a unui ministru de Externe, nu ai fost expulzat și declarat persona non grata până acum”

Deputatul Liviu Pleșoianu răspunde obrăzniciilor recente ale lui Hans Klemm, printr-o postare prin care taxează ieșirile în decor ale diplomatului american.

Amestecul și intruziunea într-unele dintre cele mai importante afaceri interne ale statului român din partea așa zisului diplomat al SUA la București, sunt aspru criticate de către deputatul Liviu Pleșoianu.

[alert-success]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Dragă Hans (Klemm),

Partea bună este că, până la urmă, ți se va încheia prin pura scurgere a timpului mandatul în România. Partea proastă este că, în absența unui Președinte de țară și a unui ministru de Externe, nu ai fost expulzat și declarat persona non grata până acum.

Pentru toate ieșirile tale în decor, care nu au nicio treabă cu diplomația sau, măcar, cu bunul-simț, ar fi trebuit să fii trimis la plimbare de multă vreme. Faptul că ești încă aici, că respiri încă aerul acestei țări, că pășești în continuare pe pământul străbunilor noștri – asta este dovada cea mai clară a gradului de SCLAVIE în care a ajuns să cadă și să decadă România. Dacă nu am fi ajuns atât de jos, dacă nu ne-am fi obișnuit să fim tratați ca o colonie în devălmășie, tu ai fi fost nevoit să pleci de multă vreme de aici. Fără a ți se permite să te mai întorci…

Cum îți permiți să le spui românilor cu cine au și cu cine nu au voie să voteze!? Cum îți permiți să te exprimi aprobator atunci când ANAF-ul lui Cioloș evacuează spre închidere 5 televiziuni!? Cum îți permiți să cerți tu Parlamentul României pentru că NU e de acord să vă dăm vouă GRATIS RESURSELE NOASTRE de la Marea Neagră!?

Vom vedea cine va veni în locul tău în curând. Dacă SUA înțeleg cu adevărat halul în care au adus această țară prin acapararea timp de cel puțin zece ani a instituțiilor de forță din România, dacă Administrația TRUMP înțelege că ambasadorii americani din siajul lui Obama au dus la cele mai de jos cote încrederea românilor în SUA, dacă Administrația TRUMP e informată (de alții, nu de tine, Hans!) just despre faptul că fostul șef FBI, Robert Mueller, nu e doar cel care îl anchetează stupid pe Președintele Americii, dar este și cel care îi învăța în 2006 pe Kovesi, Coldea și Maior să-i intercepteze MASIV pe români – atunci Administrația TRUMP va trimite în România un ambasador adevărat, care nu se va revărsa dincolo de matca-i diplomatică!

Oricum, dragă Hans, îmi va rămâne totuși frustrarea de a nu se fi suprapus mandatul tău peste momentul în care voi fi fiind eu în măsură să trimit acasă un pseudo-diplomat lipsit complet de bun-simț și de autocontrol…

#HansKlemmGoHOME”, a scris Liviu Plesoianu pe facebook

[/alert-success]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info