RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Ori de câte ori vreun sector al agriculturii românești dă semne de resuscitare, apare ca prin minune câte o … “pestă”?

Print Friendly, PDF & Email

Ori de câte ori vreun sector al agriculturii românești dă semne de resuscitare, apare ca prin minune câte o … “pestă”?

Cum se face că tocmai în anii când anumite sectoare ale agriculturii românești dau semnale serioase de trezire și statul se implică să le spriijine, apar ca prin minune tot felul de incidente sau boli apărute de nici unde nu te aștepți, pentru a frâna dezvoltarea acelor domenii?

Tocmai în anul în care statul român s-a implicat în subvenționarea și implementarea unor programe de salvare a raselor românești de porci, vine așa deodată pesta porcină?

Dacă facem un mic exercițiu de memorie, până și pentru memoria aia scurtă a românilor, mulți dintre noi își vor aduce aminte de incidentele cu gripa aviară, când au fost sacrificate aiurea atât de multe din păsările din gospodăriile sau crescătoriile românești, de incidentul sau scandalul cărnii de cal, în care s-a dovedit ulterior că România nu avea nici o vină, sau scandalul care avea cât pe ce să ducă la falimentul companiei românești Brădet, plus alte incidente mai mici care nu au avut același impcat major în presa.

Anul acesta ni s-a pus din nou pe tapet încă o pestă: pesta porcină africană. Și mai curios este că prin Europa se derulează tot în aceste momente o campanie mediatică de informare asupra pestei porcine africane.

“Prin Germania este plin de astfel de avertismente, ştiți cumva dacā au trecut la incinerarea porcilor sau este valabil doar pt proștii din est?
De la inceputul campaniei cu pesta porcinā pe facebook au apārut foarte multe postāri sponsorizate cu nr mare de distribuiri și like-uri care îndeamnă la protecția porcilor, adicā sā nu mai consumăm carne de porc, nu vi se pare suspectă această coincidență?”, a scris pe facebook Roznoveanu Gheorghe Gheorghe

Cine manifestă alergie la carnea de porc? Să fie doar o coincidență campania de popularizare a “pestei” și campania de reconversie religioasa a Europei?Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info