RSS

Cercetătorii au demonstrat știin…

   Povestirile biblic…

Orientarea sexuală nu este ceea …

    Orientarea sexual…

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Mihai Tîrnoveanu: “Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă”

Print Friendly, PDF & Email

Mihai Tîrnoveanu: “Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă”

“Cand tragi aer în piept și-ți miroase a biserica de țară și a fân proaspăt cosit, te udă ploaia plânsă de strămoșii din munți; și-atunci, simti dureros, până-n prăsele, că esti năScut Român… si te ridici din genunchi.

Mă înclin până la pământ în fața fraților si surorilor mele care-au îmbrățișat ca pe o binecuvântare ploaia ce ne-a unit în jurul Idealului Național.Dacă în Piața Constituției am fost o mie si ceva de oameni, la marșul de 7 km prin ploaia torențială, numărul nostru aproape că s-a dublat. Sute de bucureșteni ni s-au alăturat pe traseul spre Cotroceni, impresionați fiind de determinarea noastră, de bucuria ce se citea pe toate chipurile, bucurie dată de împlinirea datoriei de a fi român. Jandarmii, cărora le mulțumim pentru asigurarea ordinii, ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă.

Mihai Tîrnoveanu: "Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă"

Mihai Tîrnoveanu: “Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă”

Rănile adânci ale Țării ne cheamă, ne adună. Din ele ne vom ridica. Suntem oameni liberi, hotărâți să ne unim în jurul idealurilor naționale. Unitatea se îndeplinește pe paza unor principii, pe baza unor reguli si a cuvântului dat. Unitatea se îndeplinește în Adevăr si Corectitudine, în jerfă și muncă. Alături de românii din Covasna, Harghita, Mureș, alături de frații mei vechi de luptă, alături de minunații oameni din Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe condusă de Dan Ciprian Grăjdeanu, alături de toți cei care merg neabătuți pe drumul Neamului, voi merge și eu, până la capăt, până în pânzele albe.

Dacă Dumnezeu va îngădui, acest popor extraordinar ne va auzi.
Ploaia care ne-a unit…si-acum simțim pe obraz lacrimile de bucurie ale Cerului, roua zorilor ce-i ridicăm împreună.

Doamne ajută!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info