Intenția primarului de la Craiov…

Mișcarea făcută de p…

De ce avem nevoie de albine pent…

20 Mai, Roma, Italia…

Cultul Strămoșilor nu se negocia…

"Cultul Strămoșilor …

Rareș Bogdan: "Mi-au atacat tată…

"R. Bogdan parcă n-a…

Ploaia care ne-a UNIT: "Românii …

Sâmbătă, 18 mai 201…

La Iași a început Târgul Meșteri…

Sâmbătă și duminică,…

După ce-au scăpat de pungile de …

Deși era așteptat să…

Concert la IAȘI: "Scrisoare pent…

Sâmbătă, 18 mai 2019…

Globalizarea, o afacere tot mai …

"Premieră pentru ins…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Mihai Tîrnoveanu: “Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă”

Print Friendly, PDF & Email

Mihai Tîrnoveanu: “Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă”

“Cand tragi aer în piept și-ți miroase a biserica de țară și a fân proaspăt cosit, te udă ploaia plânsă de strămoșii din munți; și-atunci, simti dureros, până-n prăsele, că esti năScut Român… si te ridici din genunchi.

Mă înclin până la pământ în fața fraților si surorilor mele care-au îmbrățișat ca pe o binecuvântare ploaia ce ne-a unit în jurul Idealului Național.Dacă în Piața Constituției am fost o mie si ceva de oameni, la marșul de 7 km prin ploaia torențială, numărul nostru aproape că s-a dublat. Sute de bucureșteni ni s-au alăturat pe traseul spre Cotroceni, impresionați fiind de determinarea noastră, de bucuria ce se citea pe toate chipurile, bucurie dată de împlinirea datoriei de a fi român. Jandarmii, cărora le mulțumim pentru asigurarea ordinii, ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă.

Mihai Tîrnoveanu: "Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă"

Mihai Tîrnoveanu: “Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă”

Rănile adânci ale Țării ne cheamă, ne adună. Din ele ne vom ridica. Suntem oameni liberi, hotărâți să ne unim în jurul idealurilor naționale. Unitatea se îndeplinește pe paza unor principii, pe baza unor reguli si a cuvântului dat. Unitatea se îndeplinește în Adevăr si Corectitudine, în jerfă și muncă. Alături de românii din Covasna, Harghita, Mureș, alături de frații mei vechi de luptă, alături de minunații oameni din Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe condusă de Dan Ciprian Grăjdeanu, alături de toți cei care merg neabătuți pe drumul Neamului, voi merge și eu, până la capăt, până în pânzele albe.

Dacă Dumnezeu va îngădui, acest popor extraordinar ne va auzi.
Ploaia care ne-a unit…si-acum simțim pe obraz lacrimile de bucurie ale Cerului, roua zorilor ce-i ridicăm împreună.

Doamne ajută!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia