Mihai Tîrnoveanu: „Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă”

Mihai Tîrnoveanu: „Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă”

„Cand tragi aer în piept și-ți miroase a biserica de țară și a fân proaspăt cosit, te udă ploaia plânsă de strămoșii din munți; și-atunci, simti dureros, până-n prăsele, că esti năScut Român… si te ridici din genunchi.

Mă înclin până la pământ în fața fraților si surorilor mele care-au îmbrățișat ca pe o binecuvântare ploaia ce ne-a unit în jurul Idealului Național.Dacă în Piața Constituției am fost o mie si ceva de oameni, la marșul de 7 km prin ploaia torențială, numărul nostru aproape că s-a dublat. Sute de bucureșteni ni s-au alăturat pe traseul spre Cotroceni, impresionați fiind de determinarea noastră, de bucuria ce se citea pe toate chipurile, bucurie dată de împlinirea datoriei de a fi român. Jandarmii, cărora le mulțumim pentru asigurarea ordinii, ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Mihai Tîrnoveanu: "Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă"
Mihai Tîrnoveanu: „Jandarmii ne-au spus că așa ceva nu au mai văzut, ca pe vreme rea, numărul participantilor la un protest să crească, în loc să scadă”

Rănile adânci ale Țării ne cheamă, ne adună. Din ele ne vom ridica. Suntem oameni liberi, hotărâți să ne unim în jurul idealurilor naționale. Unitatea se îndeplinește pe paza unor principii, pe baza unor reguli si a cuvântului dat. Unitatea se îndeplinește în Adevăr si Corectitudine, în jerfă și muncă. Alături de românii din Covasna, Harghita, Mureș, alături de frații mei vechi de luptă, alături de minunații oameni din Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe condusă de Dan Ciprian Grăjdeanu, alături de toți cei care merg neabătuți pe drumul Neamului, voi merge și eu, până la capăt, până în pânzele albe.

Dacă Dumnezeu va îngădui, acest popor extraordinar ne va auzi.
Ploaia care ne-a unit…si-acum simțim pe obraz lacrimile de bucurie ale Cerului, roua zorilor ce-i ridicăm împreună.

Doamne ajută!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș