libris.ro

Mădălin Hodor a fost dat în judecată de Lucia Hossu Longin

Mădălin Hodor a fost dat în judecată de Lucia Hossu Longin

După ce a fost acuzat că distruge de la interior imaginea și credibilitatea CNSAS, Mădălin Hodor este mai nou trimis în judecată din cauza articolului publicat în Revista 22, după care Lucia Hossu Longin a declarat public că nu a semnat niciodată vreun angajament de colaborare cu Securitatea, nu a avut nume de cod, nu a semnat note informative, și nici o însemnare scrisă de dânsa nu se află în arhiva Securității.

La momentul publicării listelor lui Hodor, anumite voci din societatea românească au afirmat că ținta principală a acestui atac a fost candidatul la președinția Academiei Române, Ioan-Aurel Pop. Restul numelor de pe acele liste au fost doar victime colaterale, însă a căror imagine publică a fost terfelită prin intermediul presei din România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Lucia Hossu Longin se declară profund afectată de publicarea acestui articol în Revista 22, preluat apoi și de către o mare parte a presei mainstream din România, afirmând că acuzele apasă nu numai asupra integrității sale, ci și asupra operei realizate în acești 28 de ani, lovind de asemenea și în credibilitatea emisiunii Memorialul Durerii:

„Căci mulți se pot întreba: ce credibilitate mai are Memorialul Durerii produs de o pretinsă colaboratoare a Securității?!”, a scris pe facebook Lucia Hossu Longin.

„Au fost dați în judecată calomniatorii !
– Dosar nr.26374/3/2018 – Tribunalul București.
În sfârșit, grație unei celebre case de avocatură, am reușit să înaintez chemarea în judecată a celor 4 vinovați, după opinia noastră, de prejudiciul adus demnității, onoarei și reputației subsemnatei, prin publicarea unui articol mincinos, calomnios și defăimător în Revista 22, numărul din 3 iulie 2018.
Îl aștept pe dl Hodor să prezinte în instanță probe ale colaborării mele cu fosta Securitate.”, a scris pe facebook Lucia Hossu Longin

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info