Fostul șef SPP dezvăluie cine se află în spatele „mitingului diasporei”

Fostul șef SPP dezvăluie cine se află în spatele „mitingului diasporei”

Generalul Dumitru Iliescu, fostul șef SPP, explică într-o postare de pe o rețea de socializare cine sunt cei din spatele organizării mitingului de pe 10 august și ce scopuri urmăresc prin acest protest.

[alert-success]
„V-ati pus întrebarea cine este în spatele mitingului diasporei? Nici eu nu stiam până nu mi-a explicat cunoscutul meu prieten. Unii dintre partenerii noștri externi – mi-a spus el – sunt direct interesați în schimbarea guvernului și venirea unui guvern favorabil solicitărilor și intereselor lor, interese majore care vizează bogățiile României, de la resursele energetice, la cele aurifere, la metale rare, la cele silvice, la obiectivele strategice din zona producerii și transportului energiei electrice, zona agricolă și multe altele.
Credeți că acestă manifestație este spontană? Vă garantez că a fost foarte bine organizată, cu obiective foarte clare, cu o finanțare semnificativă din partea celor interesați să fure, în continuare, din avuția naționala, să ne dezbine în anul centenarului Marii Uniri, având ca reper celebra expresie „divide et impera”. Mai exista încă o celebră expresie și anume „Ferește-mă doamne de prieteni, ca de dușmani mă apăr singur”.
Ce fac structurile noastre cu atribuții in domeniul Siguranței Naționale? – întreb eu. Ele nu știu ce se întâmplă, de ce nu iau masuri? Știu foarte bine, dar unii dintre cei care trebuie să acționeze, fac parte din Statul Paralel condus din exterior de partenerii noștri, iar din interior de către Președintele României domnul Klaus Iohannis, Stat aservit acestora, apărându-le interesele, în detrimentul celor naționale. Este clar o colaborare strânsă între structurile intelligence din exterior cu unele din interior, pentru realizarea obiectivelor acestui protest „spontan”…Vă rog să îmi spuneți daca este așa sau nu, domnule Președinte Iohannis…!!!”, a scris pe facebook Dumitru Iliescu
[/alert-success]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns