A fost prins încă unul dintre agresorii celor doi jandarmi, cel despre care se presupune că a sustras pistolul jandarmeriței

A fost prins încă unul dintre agresorii celor doi jandarmi, cel despre care se presupune că a sustras pistolul jandarmeriței

Unul dintre bărbații care au agresat în timpul protestului din 10 august doi jandarmi, unul dintre jandarmi fiind o tânără de 23 de ani, agresor despre care se prespune că ar fi furat pistolul jandarmeriței potrivit imaginilor surprinse în seara protestului, a fost prins de către autorități, informează evz.ro.

Potrivit jurnaliștilor de la evz.ro, arma încă nu a putut fi recuperată, însă agresorul asupra căruia ar exista indicii că el este cel care i-a sustras jandarmeriței pistolul din tocul în care il avea, a fost identificat cu ajutorul cetățenilor de către polițiștii de la IPJ Ilfov.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Agresorul are vârsta de 32 de ani și în afară de acuzația de ultraj împotriva jandarmilor, autoritățile i-au adăugat și acuzația de nerespectare a regimului armelor și munițiilor. După apelul autorităților pentru identificarea celui care a furat pistolul jandarmeriței, un bărbat din Ilfov, vecin cu agresorul, a sunat la 112 și a anunțat că îl recunoaște pe bărbatul din fotografiile prezentate la televizor și pe rețelele de socializare.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

14 august 1917: impresii despre Bătălia de la Oituz

mar aug. 14 , 2018
Bătălia de la Oituz reprezintă în egală măsură o pagină de glorie cât și de durere pentru poporul român. Românii au avut pierderi de aproximativ 12 mii de soldați la Oituz: morți, răniți, dispăruți, etc. Pierderile dușmanilor au fost cel puțin la fel de mari ca ale românilor. În jurnalul […]
14 august 1917: impresii despre Bătălia de la Oituz

Poate vă place și:

libris.ro